Werkgever in de spotlight: Reinaerde

Terug naar Inspiratie

"Bij Reinaerde vinden we het belangrijk dat ieder mens gezien en gehoord wordt. We gaan uit van de talenten en mogelijkheden van mensen."

Zet jij jouw talent in bij Reinaerde?

Bij Reinaerde kun je je talent inzetten in verschillende functies en voor verschillende doelgroepen. Zo kun je aan de slag als begeleider, behandelaar of manager voor bijvoorbeeld mensen met een licht-verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel of een intensieve begeleidingsvraag.

Heb je nog geen zorgdiploma? Dan kun je bij Reinaerde ook aan de slag als leerling of zij-instromer, waarbij je je diploma haalt naast je werk.

Of je nu medewerker of cliënt bent: ieder mens is van betekenis voor een ander. Zo bouwen we met elkaar aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft.

Medewerkers aan het woord

Begeleider Reinaerde

Benieuwd hoe het is om bij Reinaerde te werken? Medewerkers vertellen erover in verschillende filmpjes.
Zo vertelt Britt meer over hoe het is om te werken met cliënten met niet-aangeboren hersenletsel.
Idelette, Laure en Tycho nemen je mee in wat er zo leuk is aan het werken in een beschutte woonomgeving voor cliënten en begeleider Nahesson is enthousiast over jongvolwassen cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Ook zijn er medewerkers die meer vertellen over hoe het is om te werken met cliënten met een licht-verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag

Ontwikkel mee bij Reinaerde

Jouw talent is voor Reinaerde belangrijk. Daarom krijg je volop de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Zij bieden je een werkomgeving waarin je tot je recht komt. Met een fijn team, dichtbij huis en met afspraken over werk die passen bij jouw persoonlijke situatie. Voor jouw ontwikkeling kun je bijvoorbeeld een TMA (talent motivatie analyse)-traject volgen.

Een TMA geeft je zicht op jouw talenten, drijfveren en motivatie. Je vult de digitale vragenlijst in en gaat vervolgens in gesprek met een TMA-coach. In het gesprek met de TMA-coach sta je stil bij jouw kwaliteiten en valkuilen en hoe jij je talenten het beste kunt inzetten. De uitkomsten van dit gesprek kun je gebruiken om samen met je manager te kijken waar jouw ontwikkelkansen- en mogelijkheden liggen!

Wanneer je je door wilt ontwikkelen, kan dat binnen Reinaerde via een eigen opleidingscentrum ROOT. Hier kun je allerlei training, opleidingen en e-learnings volgen die passen bij jouw ontwikkelwensen of interesses.

Wat je talent ook is, je kunt altijd van betekenis zijn voor een ander. We verwelkomen jou met al je talenten daarom graag als onze collega. Er is altijd wel een werkplek die bij jou past!

Kom jij ons met jouw talenten versterken?

Kijk op werkenbij.reinaerde.nl voor actuele vacatures en meer informatie over het werken bij Reinaerde.