Loopbaancoaching

Wil jij de stap naar zorg en welzijn maken? Alleen je weet nog niet goed hoe je dat moet aanpakken. Of ben je al werkzaam als zorg professional en zou je graag eens in gesprek gaan over jouw loopbaanmogelijkheden?

Ga in gesprek met een Sterk in je werk loopbaancoach!

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. We zijn er ook voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe dit aan te pakken. 

Lees hier meer over de mogelijkheden van een gratis en persoonlijk Sterk in je werk loopbaantraject. 

Maak kennis met de loopbaancoaches

Anne Maatman - loopbaancoach

Anneke Maatman

“Alles begint met het nemen van de eerste stap”
Het moment dat je voelt dat je wat anders wil gaan doen en daar concrete stappen voor wil gaan zetten. Alles begint met het nemen van de eerst stap. En daar help ik je graag bij, want als je voor ogen hebt waar je heen wilt dan zet je die eerste stap ook meteen in de goede richting.

‘A journey of a thousand miles begins with a single step’
Lao Tzu

“Samen kijken we hoe jij jouw dromen waar kunt maken”
Vanuit mijn achtergrond in Human Resources weet ik hoe belangrijk is het is om werk te hebben waar je je talenten in kwijt kunt en waar je echt plezier uit haalt. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en elkaar beïnvloedt. Samen kijken we naar hoe je jouw dromen waar kunt maken! Wat je waarden, talenten en kwaliteiten zijn en welke belemmeringen je misschien voelt die je tegenhouden om te doen waar je echt blij van wordt.

“Het mooiste aan Sterk in je Werk vind ik het moment dat kandidaten zelf gaan geloven dat ze deze stap kunnen zetten”
Ik ben echt gedreven om mensen te begeleiden naar die plek in zorg en welzijn waar talenten en wensen het beste bij elkaar komen. Ik weet vanuit mijn privé situatie hoe belangrijk het is om goede zorg geleverd te krijgen. Ik heb hier als ouder van mijn zoontje vaak mee te maken.
Het mooiste aan Sterk in je werk vind ik het moment dat kandidaten zelf gaan geloven dat ze deze stap kunnen zetten. Ze komen in de actiestand en van daaruit volgen vanzelf alle vervolgstappen die nodig zijn. Soms krijg ik een half jaar na het traject een enthousiast bericht dat ze de baan hebben gevonden die ze zochten. Het is prachtig als alles op deze manier bij elkaar komt!


Meld je aan!

Anneke is één van de Sterk in je werk coaches met wie jij in gesprek kunt gaan. Zelf een keuze maken voor een coach is helaas niet mogelijk. Wel heb je nu een idee van wat een Sterk in je werk traject voor jou kan betekenen.

Beverley Rose - loopbaancoach

Beverley Rose

“Samen gaan we stappen zetten om jouw loopbaan in zorg en welzijn een boost te geven”

(Weer) meer tijd en aandacht voor een zinvolle (loop)baan? Ik luister graag naar jouw wensen en denk mee over de concrete mogelijkheden en we kijken wat jij nodig hebt om goed uit de verf te komen. Samen gaan we stappen zetten om jouw loopbaan in zorg en welzijn een boost te geven.
Waar zit jouw inhoudelijke nieuwsgierigheid? Met wat voor soort mensen (doelgroep) zou jij graag willen werken? Waar loop je nu echt warm voor? Welke maatschappelijke bijdrage wil jij leveren?

“Er is een heel palet aan mogelijkheden, dat is het mooie aan Sterk in je werk”
De te nemen route gaan we verkennen tijdens een open gesprek. Ook beantwoord ik graag je concrete vragen of we kunnen samen brainstormen of een loopbaantest doen. Er is een heel palet aan mogelijkheden, dat is het mooie van Sterk in je Werk! We kijken welke aanpak het beste bij jouw vragen past. Ik vind het ontzettend waardevol om de stappen die kandidaten bij Sterk in je Werk in hun loopbaan in zorg en welzijn gaan maken te volgen!

Bij Sterk in je werk kan ik mijn belangrijkste drijfveren combineren: leren en werken in de mooie sector zorg en welzijn. Mijn HR achtergrond, mijn ervaring in de opleidingssector en mijn netwerk binnen zorg en welzijn kan ik als coach bij Sterk in je Werk goed inzetten.

Gaan wij samen aan de slag?

Meld je aan!

Beverely is één van de Sterk in je werk coaches met wie jij in gesprek kunt gaan. Zelf een keuze maken voor een coach is helaas niet mogelijk. Wel heb je nu een idee van wat een Sterk in je werk traject voor jou kan betekenen.

Bregje Muller - loopbaancoach

Bregje Muller

“Ik vind het een uitdaging om je zo te begeleiden dat je op jouw plek terecht komt”
Het project Sterk in je werk is echt een cadeautje. Ik vind het een uitdaging om je zo te begeleiden dat je op jouw plek terecht komt. Of dat nu is in een nieuwe baan of in jouw huidige baan.
In twee sessies kunnen we vaak al goed ontdekken waarom je vastloopt. Ik geef je tips en feedback om hiermee aan de slag te gaan. Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met loopbaanvragen. Mijn coachingsstijl kun je het beste beschrijven als analytisch, positief, open en een maatwerk- en groeigerichte houding.

“Er liggen volop kansen, maar het kan alsnog een uitdaging zijn om een kans te krijgen”
Ik heb inmiddels in de tijd waarin ik als loopbaancoach betrokken ben bij het project Sterk in je werk een waardevol netwerk in de sector zorg en welzijn opgebouwd. Hierdoor weet ik dat er in deze sector volop kansen liggen, maar dat het alsnog een uitdaging kan zijn om ook zo’n kans te krijgen als je bijvoorbeeld een andere achtergrond hebt.
En ik word helemaal blij als ik een mooie review zoals deze ontvang na een Sterk in je werk traject:
“Wat fantastisch dat ik twee gratis gesprekken mocht hebben. Echt een toegankelijke manier om bezig te zijn met je carrière. Het heeft mij geholpen om ideeën over mijn werk explicieter te maken waardoor een volgende stap in mijn loopbaan meer duiding en richting gaf. Jouw tips en adviezen maakten het plaatje helemaal af. Verrassend hoeveel je kan bereiken in twee gesprekken!”

Zie ik jou binnenkort om samen te kijken welke stap jij kunt zetten in jouw loopbaan?

Meld je aan!

Bregje is één van de Sterk in je werk coaches met wie jij in gesprek kunt gaan. Zelf een keuze maken voor een coach is helaas niet mogelijk. Wel heb je nu een idee van wat een Sterk in je werk traject voor jou kan betekenen.

Ellen Lustenhouwer - loopbaancoach

Ellen Lustenhouwer

“De sector zorg en welzijn is erg breed, dus er is meer mogelijk dan je misschien denkt!”
Of je nu al in de Zorg/Welzijn werkt of je (verder) wilt oriënteren op deze stap, ik help je graag met je loopbaanvraag. We gaan je interesses, kwaliteiten en wat er voor jou toe doet verhelderen en koppelen aan de mogelijkheden die er zijn. Dat kan zowel werk, als een opleiding, of een combinatie daarvan zijn.

“De sector zorg en welzijn is erg breed, dus er is meer mogelijk dan je misschien denkt!”
Ik ondersteun jou op een manier die helpt om je volgende stappen te formuleren, ook als dit iets anders is dan direct die ene baan zoeken. De sector zorg en welzijn is erg breed, dus er is meer mogelijk dan je misschien denkt! Je gaat met een concreet actieplan de deur uit en je voelt weer ruimte om verder te gaan op je pad. Het formuleren van je CV en motivatie krijgt, indien nodig, ook zeker aandacht.

“Het mooie aan Sterk in je werk is dat we nauw samenwerken met werkgevers in de regio, waardoor we de ontwikkelingen en mogelijkheden goed kunnen volgen”
Mijn werkervaring ligt voornamelijk in de zorg en welzijn sector én ik begeleid al langere tijd mensen met loopbaanvragen, ook buiten deze sector. Het mooie van Sterk in je werk is dat we nauw samenwerken met werkgevers in de regio, waardoor we de ontwikkelingen en mogelijkheden goed kunnen volgen. En daar kun jij je voordeel mee doen!

Vraag een gesprek aan bij Sterk in je werk, dan gaan we kijken welke concrete stappen je binnen zorg en welzijn kunt gaan zetten!

Meld je aan!

Ellen is één van de Sterk in je werk coaches. Zelf een keuze maken voor de coach met wie je in gesprek gaat is helaas niet mogelijk. Wel heb je nu een idee van wat een Sterk in je werk traject voor jou kan betekenen.

Iwan Pol - loopbaancoach

Iwan Pol

“Ik vind het gaaf om te zien wat een kort Sterk in je werk traject kan betekenen voor mensen”
Jij bent benieuwd naar de mogelijkheden om in zorg en welzijn te werken? Of wilt graag een goed gesprek over jouw mogelijkheden wanneer je al in zorg en welzijn werkt. Ik help je graag verder! Ieder gesprek is anders, maar het is gaaf om te zien hoe je vaak snel naar tot de kern kunt komen in een paar gesprekken. Ik vind het gaaf om te zien wat een kort Sterk in je werk traject kan betekenen voor mensen.

“Bij Sterk in je werk help ik regelmatig mensen die in hetzelfde schuitje zitten als waar ik ooit in zat”
Ik ben in 2021 in contact gekomen met Sterk in je Werk vanuit mijn eigen coachingspraktijk. Voordat ik mijn praktijk begon werkte ik ook in de zorg. Ik ben vanuit een andere branche als zij-instromer gestart. Bij Sterk in je Werk help ik regelmatig mensen die in hetzelfde schuitje zitten als waar ik ooit in zat. Ik coach vanuit mijn eigen praktijk, en daarnaast h werk ik ook zo nu en dan voor Zorgboerderij de Vlist als begeleider voor mannen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Ik vind het belangrijk om binding te houden met de zorg, zodat ik weet wat er in de sector speelt en ik mensen die meer willen weten over werken in zorg en welzijn beter kan helpen.

Het mooiste aan het coachen vind ik dat ik het mensen echt kan helpen om mentaal, fysiek en emotioneel sterker te worden. En dus ook Sterk(er) in je werk!

Gaan wij binnenkort samen aan de slag?

Meld je aan!

Iwan is één van de Sterk in je werk coaches met wie jij in gesprek kunt gaan. Zelf een keuze maken voor een coach is helaas niet mogelijk. Wel heb je nu een idee van wat een Sterk in je werk traject voor jou kan betekenen.

Joyce Kool - loopbaancoach

Joyce Kool

“Ik vind het een uitdaging om iedereen met een passend antwoord op weg te helpen”
Sinds het begin van het project ben ik coach bij Sterk ik je Werk. De diversiteit van mensen en vragen boeien me altijd. Sterk in je Werk is het mooiste project wat ik tot nu toe heb gedaan. Ook al zijn dit korte trajecten, het is voor mij een uitdaging om iedereen met een passend antwoord op weg te helpen. Ik vind het leuk om in de veelheid van informatie te achterhalen wat de kern van de vraag of het probleem is en daar dan een passende route of oplossing voor te vinden samen met jou.

“Ik kijk ernaar uit om samen met jou op zoek te gaan naar de antwoorden op al jouw vragen over werken in zorg en welzijn”
Ik heb 17 jaar een eigen coachpraktijk en heb al veel verschillende mensen mogen ontmoeten. Ik heb voor verschillende organisaties gewerkt in de zakelijke dienstverlening en in de zorg. Door mijn ervaring als HR adviseur weet ik ook hoe het is om aan de werkgeverskant te zitten. Dit heeft me een goed inzicht gegeven in werving, selectie en bedrijfsvoering.
Ik kijk ernaar uit samen met jou op zoek te gaan naar de antwoorden op al jouw vragen over werken in zorg en welzijn!

Meld je aan!

Joyce is één van de Sterk in je werk coaches met wie jij in gesprek kunt gaan. Zelf een keuze maken voor een coach is helaas niet mogelijk. Wel heb je nu een idee van wat een Sterk in je werk traject voor jou kan betekenen.

Joycelyn Bartlett - loopbaancoach

Joycelyn Bartlett

“De zorg is bij uitstek de sector waar hoofd en hart samenkomen”
Ik hou van de Zorg! En van de mensen die daar (willen) werken. De zorg is bij uitstek de sector waar hoofd en hart samen komen. Of je nu een carrièreswitch wilt maken, een volgende loopbaanstap overweegt of aandacht wilt geven aan het behoud van jouw vitaliteit? Als coach van Sterk in je Werk help ik je graag op weg.

“Blijf sterk in je werk!”
Om Sterk in het werk te (blijven) staan is niet alleen liefde voor het vak nodig, maar ook moed, doorzettingsvermogen, aandacht voor zelfzorg en nog véél meer kwaliteiten. Met mijn achtergrond als counselor, mindfulnesstrainer en loopbaanbegeleider ondersteun ik je heel graag in jouw persoonlijke-, en professionele groei. Zodat jij vanuit een optimale balans het beste uit jezelf kunt halen.

Gaan wij binnenkort samen aan de slag?
Meld je aan!

Joycelynn is één van de Sterk in je werk coaches met wie jij in gesprek kunt gaan. Zelf een keuze maken voor een coach is helaas niet mogelijk. Wel heb je nu een idee van wat een Sterk in je werk traject voor jou kan betekenen.

Marc Smit - loopbaancoach

Marc Smit

“Ik stimuleer jou om net iets anders naar jezelf en je situatie te kijken, waardoor jij met nieuwe energie met je loopbaanontwikkeling aan de slag gaat”
Wat wil je bereiken? Wat past bij je? Waar liggen je mogelijkheden en talenten? Wat belemmert je juist om bepaalde stappen te nemen die belangrijk voor je zijn? De beantwoording van deze vragen staat centraal bij coaching en ik word enthousiast wanneer ik samen met jou op zoek kan gaan naar antwoorden.
. Ik stimuleer jou om net iets anders naar jezelf en je situatie te kijken, waardoor jij met nieuwe energie met je loopbaanontwikkeling aan de slag gaat. De verbinding met de directe zorg houd ik, doordat ik een aantal dagen met veel plezier werk op een zorgboerderij van Reinaerde.

“Zorg en welzijn is bij uitstek een sector waarin je betekenisvol werk kan doen”
Zorg en welzijn is bij uitstek een sector een plek waar je betekenisvol werk kan doen. Sterk in je Werk helpt mensen om dat (opnieuw) te ontdekken. Binnen mijn werk ben ik altijd gericht geweest op ontwikkeling van mensen en omdat ik verschillende functies in de zorg heb gehad ben ik goed in staat om jouw situatie vanuit meerdere perspectieven te bekijken
In loopbaangesprekken kunnen soms serieuze zaken aan de orde komen, maar ik let erop dat de sfeer positief blijft en dat er ruimte is voor humor. Zodat jij kunt vertrouwen op jouw eigen vermogen om gewenste veranderingen teweeg te brengen in je (werk)situatie.

Gaan wij binnenkort samen aan de slag?
Meld je aan!

Marc is één van de Sterk in je werk coaches met wie jij in gesprek kunt gaan. Zelf een keuze maken voor een coach is helaas niet mogelijk. Wel heb je nu een idee van wat een Sterk in je werk traject voor jou kan betekenen.

Marjan Bakker - loopbaancoach

Marjan Bakker

“Als Sterk in je werk coach heb je een netwerk in zorg en welzijn. Dat is echt een meerwaarde wanneer je in gesprek gaat”
De trajecten bij Sterk in je Werk zijn kort en intensief en ik vind het mooi om direct tot de kern van de loopbaanvraag te komen. Ik merk dat ik er als loopbaancoach voor de kandidaat echt toe doe! Ik werk sinds 2019 bij Sterk in je Werk. Ik solliciteerde op een hele andere functie en werd aangenomen als loopbaancoach! Dat was een leuke verassing en ik ben daar nog steeds blij mee.

Ik heb zelf op verschillende manieren te maken met de zorg. Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd en heb als externe adviseur voor verschillende organisaties binnen zorg en welzijn gewerkt. Je kunt me regelmatig in de Ik Zorg shop vinden, waar ik contact heb met diverse zorg- en welzijnsinstellingen. Dat is fijn, want juist het netwerk wat je in zorg en welzijn hebt als Sterk in je werk coach is van meerwaarde wanneer je in gesprek gaat.

“Als oud-kandidaten me laten weten welke opleiding of baan ze zijn gaan doen: dat is de kers op de taart!”
Als je wilt werken in zorg en welzijn zie je in het begin soms door de bomen het bos niet meer. In gesprekken geef ik soms alleen praktische tips, een andere keer help ik bij het zoeken naar ‘waar word ik blij van’ of ‘hoe presenteer ik me in een gesprek’. Ik zie vaak na twee gesprekken de opluchting bij kandidaten als ze zien wat bij hen past, waar hun kansen liggen én hoe ze dat kunnen aanpakken. Wat ik altijd heerlijk vind, is als oud-kandidaten na enkele weken of maanden later aan me laten weten welke opleiding of baan ze zijn gaan doen. Dat is de kers op de taart!”

Gaan wij binnenkort met elkaar aan de slag?

Meld je aan!

Marjan is één van de Sterk in je werk coaches met wie jij in gesprek kunt gaan. Zelf een keuze maken voor een coach is helaas niet mogelijk. Wel heb je nu een idee van wat een Sterk in je werk traject voor jou kan betekenen.

Paulien Knaup - loopbaancoach

Paulien Knaup

“De gesprekken met Sterk in je werk kandidaten zijn stuk voor stuk pareltjes”
Een kort coachingstraject is een fantastische mogelijkheid om kennis te maken met zorg en welzijn.
Ik werk een aantal jaar voor het Sterk in je werk en iedere keer weer is het ook voor mensen die al in zorg en welzijn werken heel prettig om eens met een coach te kunnen praten, zonder dat daar meteen een “probleem” hoeft te zijn. Even samen sparren kan je weer energie geven.
De afgelopen jaren heb ik vele gesprekken gevoerd met Sterk in je werk kandidaten en dit zijn stuk voor stuk pareltjes. Dit omdat de kandidaat er tijdens of na de gesprekken achter kwam wat hij/zij wilde of juist niet wilde.

“Tijdens een coachingsgesprek zorg ik ervoor dat we samen op onderzoek kunnen gaan”
Zelf werk ik al vanaf mijn 19de in de gehandicapte zorg en weet dat goed voor een ander zorgen begint bij jezelf. Daarom is Sterk in je werk zo ongelofelijk fijn en belangrijk. Door naar je te luisteren geef ik je graag de inzichten waar je naar op zoek bent. Tijdens een coachingsgesprek zorg ik ervoor dat we samen op onderzoek kunnen gaan. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou inspireert en beweegt!. Als er contacten gelegd kunnen worden met zorg en welzijn organisaties die bij ons aangesloten en ik daarna een appje/mailtje krijg dat iemand is aangenomen…. Yes! Dat doet mij een vreugde dansje maken.

Mag ik een stukje met je meewandelen in jouw zoektocht naar antwoorden over het werken binnen zorg en welzijn?

Meld je aan!

Paulien is één van de Sterk in je werk coaches met wie jij in gesprek kunt gaan. Zelf een keuze maken voor een coach is helaas niet mogelijk. Wel heb je nu een idee van wat een Sterk in je werk traject voor jou kan betekenen.

Willeke Colenbrander - loopbaancoach

Willeke Colenbrander

“Een luisterend oor en het stellen van oprechte vragen kan soms al voldoende zijn”
Werk is een belangrijk deel van ons leven, daarom is het zo belangrijk dat je werk klopt met je privéleven. En ruimte maken voor loopbaanontwikkeling is hierin ontzettend waardevol. Het is onderdeel van je levenslange ontwikkeling als mens. Iedereen heeft wensen, verlangens en talenten en ik help graag om deze te destilleren, te concretiseren en om te zetten in gerichte vragen en doelen. En de volgende stap? Die kan hier dan al bijna als vanzelf uit geformuleerd worden!

Het uitgangspunt bij het coachen van mensen is: ‘Je hebt de antwoorden vaak zelf al’. Coachen betekent voor mij het volgen van mijn intuïtie, aangevuld met theoretische kennis. Een luisterend oor en het stellen van oprechte vragen kunnen soms al voldoende zijn om te ontdekken wat er nou echt bij jou leeft.

“Ik voel me in mijn werk soms net een toverfee”
Als coach draag ik graag bij aan de ontwikkeling van iemands talenten. Wat heeft de zorg jou te bieden? Wat heb jij de zorg (en jezelf) te bieden? Ik ondersteun graag in deze ontdekkingstocht en krijg zoveel energie van de diversiteit aan mensen die ik elke week weer spreek. Ik voel me in mijn werk soms net een toverfee, als ik de twinkeling in iemands ogen zie als je een mooi gesprek hebt gevoerd dat echt de kern raakte van de zaak. Het geeft zoveel voldoening als iemand een plek heeft gevonden die bij hem/haar past. Of als je een recruiter spreekt, die blij is omdat jij precies de juiste kandidaat hebt geïntroduceerd. Juist omdat we zowel de zorg, de recruiters als de kandidaten kennen, kunnen we vaak goede matches maken.

“Je kunt in zorg en welzijn echt het verschil maken en iemand aanraken met jouw zorg en aandacht”
Sterk in je werk is een prachtig project, binnen een prachtige en diverse sector. Je kunt in zorg en welzijn echt het verschil maken. In de zorg ben je zelf het instrument, maar juist de benodigde adempauze voor zelfreflectie en zelfzorg gunnen zorgverleners zichzelf vaak niet. Ooit begon ik als hulpverlener op een woongroep voor jongeren met LVB+. Ik heb hierin zoveel geleerd over mezelf, maar miste de coaching on the job.

Om een goede hulpverlener te zijn, moet je jezelf kennen, jezelf in de spiegel durven aankijken en fouten te durven maken. Oftewel, mens te durven zijn. De quote van Loesje: ‘Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen, voordat je het kunt zijn’, vind ik hierbij erg passend.

Ik bekijk graag samen met jou de stappen die we kunnen zetten om jouw wensen, verlangens en talenten het beste tot zijn recht te laten komen!

Meld je aan!

Willeke is één van de Sterk in je werk coaches met wie jij in gesprek kunt gaan. Zelf een keuze maken voor een coach is helaas niet mogelijk. Wel heb je nu een idee van wat een Sterk in je werk traject voor jou kan betekenen.