Over ons

Jouwzorgbaan.nl is dé site voor werken en leren in zorg en welzijn in de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek. Op Jouwzorgbaan.nl staat jouw loopbaan in zorg en welzijn centraal. Je vindt hier antwoorden op veel van jouw vragen over de mogelijkheden in werken of leren in zorg & welzijn. Ook is het de plek voor vacatures, vakantiewerk en leerplekken in Midden-Nederland.

Zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio plaatsen hier dagelijks nieuwe vacatures. Naast vacatures vind je ook informatie over de verschillende werkvelden en een overzicht van zorg- en welzijnsorganisaties in de regio.

Er is veel informatie over werken en leren in zorg en welzijn beschikbaar. We helpen je met onze keuzehulp graag op weg zodat jij op Jouwzorgbaan.nl de antwoorden vindt die je zoekt.

Over Utrechtzorg

Jouwzorgbaan.nl is een initiatief van Utrechtzorg. Utrechtzorg is de regionale arbeidsmarktorganisatie voor de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek. Samen met meer dan 85 zorg- en welzijnsorganisaties in de regio zetten wij ons in voor een positief beeld van de zorg- en welzijnssector.

Door vraag en aanbod samen te brengen werken wij aan de arbeidsmarkt van morgen. Dit doen wij door effectief samen te werken met de deelnemende zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen, het UWV WERKbedrijf, de provincie en gemeenten.

We wensen je veel inspiratie toe!

Werken aan de arbeidsmarkt van morgen."