Zorggroep Charim

Over Charim
Samen. Toegewijd. Professioneel. Vanuit deze kernwaarden verleent Charim zorg en ondersteuning aan ruim 1000 ouderen thuis of in vijftien woonzorglocaties in de regio’s Zeist en Veenendaal. Dat doen we met 2000 medewerkers en 1000 vrijwilligers. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor de cliënten, voor je collega's en voor je vak. Ons werk doen we vanuit onze christelijke achtergrond. Charim is een betrokken werkgever, met oog voor jou.

Je mag bij ons zijn wie je bent. We kennen je en zien je. En we staan naast je, in zowel mooie als moeilijke periodes. Daar draag jij voor jouw collega's ook aan bij. Of je nu werkt in de zorg of in een ondersteunende functie. Iedereen is bij Charim van waarde. Je kunt bij ons rekenen op een gezond en veilig werkklimaat, goede arbeidsvoorwaarden, veel waardering en een fijne werksfeer.

Als Charim zijn we gestart met een veranderprogramma dat we de Reis van Groei & Ontwikkeling noemen. Hiermee maken we als zorggroep de beweging naar toekomstbestendige zorg. We dagen je uit om mee te doen. Ook krijg je alle ruimte om aan de slag te gaan met je eigen persoonlijke en vakinhoudelijke groei en ontwikkeling. Bij Charim doe je werk dat bij je past, altijd.

Werken bij

Zorggroep Charim als werkgever
Charim is een persoonlijke en betrokken werkgever. We stemmen het werk met aandacht af op de wensen en verlangens van jou als medewerker. Je mag bij ons zijn wie jij bent. We kennen je en we zien je. En we staan naast je, in zowel mooie als moeilijke periodes. Je kunt bij ons rekenen op goede arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden. We besteden ook veel aandacht aan het bieden van een prettige en veilige werkomgeving. 

Leren bij

Kom het Charim-team versterken!
Ga je graag aan de slag in de zorg en heb je nog geen opleiding? Jaarlijks volgen bij ons enkele tientallen jongeren en zij-instromers een BBL-traject. Je werkt een aantal dagen per week bij ons en gaat 1 dag per week naar school. Je verdient al direct een startsalaris. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Laat het ons weten en we gaan om tafel. 

Kies voor de mbo-opleidingen Verzorgende IG of Verpleegkunde
Je kunt bij ons een BBL-traject volgen voor de mbo-opleidingen Verzorgende IG of Verpleegkunde. Je krijgt bij ons een werkbegeleider voor ondersteuning en advies. Je draait direct mee in het team. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van onze cliënten. Wordt jij enthousiast van het leerwerktraject bij Charim? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijcharim.nl

Vacatures Zorggroep Charim

Bekijk de 9 actuele vacatures van Zorggroep Charim en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorggroep Charim maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Wiltonstraat 42
3905 KW
 Veenendaal