Zorgcentra De Betuwe

Over Zorgcentra De Betuwe

Zorgcentra De Betuwe is een moderne zorgorganisatie in het rivierengebied in De Betuwe. ‘Wonen met zorg is onze kernactiviteit. Of het nu gaat om thuiszorg, verzorgd wonen of intensieve verpleging; ouderen uit de regio kunnen een beroep op ons doen als hun gezondheid achteruit gaat.

Onze dienstverlening is erop gericht mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Zo bieden passende thuiszorg, maaltijdservices en andere oplossingen. Van dagbesteding tot dagelijkse wondverzorging, van fysiotherapie en logopedie tot revalidatie na een operatie.

Behoort zelfstandig wonen niet meer tot de mogelijkheden? Dan kunnen ouderen bij ons terecht om veilig en beschermd te wonen op onze acht woonzorglocaties in de regio.

Werken bij

Veel werkplezier!
Kom jij bij ons werken? Bij ons krijg je alle ruimte om je vak uit te oefenen én jezelf te ontwikkelen. Je kunt laten zien waar je goed in bent. Jouw expertise wordt gewaardeerd! En wil je jezelf ontwikkelen? Zorgcentra De Betuwe biedt veel opleidingsmogelijkheden.

Jouw team
Zorgcentra De Betuwe werkt volgens het Rijnlands gedachtegoed. Als je bij ons werkt, ben je zelf verantwoordelijk voor de zorg die je biedt. Je hebt geen last van managers, want die werken er bij ons niet. Je werkt in je eigen zelforganiserende team. Samen met je collega’s bepaal je wie wat doet. Iedereen is even belangrijk en ‘wie het weet, mag het zeggen’.

Zie jij het voor je?
Recruiters Claudia Velthuis en Els van Dijke horen graag wat jouw wensen zijn. Dus ben jij toe aan een nieuwe baan of een carrièreswitch naar de zorg? Neem contact met ons op en we praten samen verder.

Leren bij

Interesse in een opleiding in de zorg?
Ben jij een schoolverlater of een carrièreswitcher, of heb je al ervaring in de zorg en wil je verder leren? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor jou!

Wil je voldoening halen uit je werk, jezelf blijven ontwikkelen en afwisselend werk doen? Kom dan werken en leren in de ouderenzorg! Ook zonder zorgachtergrond of ervaring verwelkomen we je graag. 

We bespreken graag in een persoonlijk gesprek welk traject of welke opleiding past bij jouw ervaring en vooropleiding. We werken hiervoor samen met verschillende ROC’s en hogescholen.

Vacatures Zorgcentra De Betuwe

Bekijk de 4 actuele vacatures van Zorgcentra De Betuwe en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorgcentra De Betuwe maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Saffatinstraat 84
4021 HN
 Maurik