Wij 3.0

WIJ 3.0 is een allround organisatie voor activering en re-integratie. Onze specialiteit is het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Zo bieden we:
• dagactiviteiten,
• toeleiding naar betaald werk,
• opleiding, trainingen en jobcoaching.

Vanuit onze missie: “Iedereen heeft het recht om actief mee te doen in de samenleving. Iedereen verdient het om zich naar vermogen sociaal, maatschappelijk en economisch te manifesteren” hebben WIJ 3.0 de maatschappelijke opdracht om mensen weer de kans te geven actief deel te nemen aan de maatschappij.

Ons aanbod is bestemd voor een breed en divers publiek: van mensen die op zoek zijn naar sociale contacten, structuur en dagritme tot mensen die van werk naar ander werk willen. Dit doen WIJ onder meer in opdracht van gemeenten, zorginstellingen, UWV en Reclassering, binnen de gemeenten Utrecht, Bilthoven, Nieuwegein en Zeist.


Hoe doen WIJ dat:
“WIJ” doen het samen met de cliënten. Ieder heeft een eigen inbreng en kracht die tezamen leiden tot resultaat. We geloven dat WIJ 3.0 het middel is voor de cliënt en de medewerker om zich te ontwikkelen en dat deze groei ook onze organisatie en haar omgeving op een unieke manier versterkt en verrijkt. Ruim een kwart van onze medewerkers zijn zelf ervaringskundig. Het verstevigt de kracht van onze benadering om uit te gaan van gezamenlijkheid.


• Een plan, een regisseur
In de stad en regio bieden we een breed palet aan activiteiten waarmee elke cliënt van WIJ 3.0 stappen vooruit kan maken, en ook, als het even niet gaat, weer stappen achteruit. WIJ hanteren het principe ‘één plan, één regisseur’; waarbij de cliënt samen met de eigen begeleider uitstippelt wat wel en niet goed werkt.
• Zelfsturing door cliënten
WIJ bieden de dagactiviteiten aan in een veilige omgeving, maar wel midden in de samenleving. Ons doel is de maatschappelijke participatie te bevorderen. Bij de activering en re-integratie gaan we uit van zelfsturing: de cliënt neemt waar mogelijk de regie.
• Training en scholing
WIJ bieden leerwerkplekken binnen de arbeidsmatige activiteiten en diverse scholingen, zoals leren solliciteren en vergroten van de eigen kracht. Onder de naam Digiwijs 3.0 hebben we een breed aanbod van computercursussen in de stad. Zo helpen WIJ kansen vergroten om vooruit te komen.

Werken bij

Wat krijg jij bij WIJ 3.0:
• Een mensgerichte organisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid.
• Een divers en dynamisch team van gezellige collega’s waar je nauw mee samenwerkt.
• Waardering volgens CAO Sociaal werk waarbij het salaris afhankelijk is van jouw opleiding en ervaring.
• Een individueel keuzebudget budget van 18% van jouw salaris alsmede een loopbaanbudget van 1,5%.
• Ruimte voor ontwikkeling, nieuwe ideeën en initiatieven.

Contactpersoon

Gerda van Maanen of Cindy Prest

Vacatures Wij 3.0

Bekijk de 4 actuele vacatures van Wij 3.0 en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Wij 3.0 maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg
Welzijn
Krommerijn 101
3582 CT
 Utrecht