Silverein

Een 'gewone' baan, daar loop jij niet warm voor. Jij wilt je werk met liefde en toewijding doen. Je vindt het belangrijk dat collega’s er voor elkaar zijn en elkaar helpen. Je begrijpt dat mensen zich thuis willen voelen, overal en onder alle omstandigheden. Ligt jouw hart bij de zorg voor ouderen, dan zou je wel eens prima bij Silverein kunnen passen. Je nieuwe collega’s ontvangen je met open armen.

Goede zorg begint bij jou

Silverein is een sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.

Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elke afzonderlijke organisatie met zich meebrengt. Die kennis en ervaring delen we met elkaar, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.

Werken bij

Wat wil jij?
Voor ons is het belangrijk te weten wat het beste bij jou past. Wil je dichtbij huis werken, of juist liever niet? Ligt jouw kracht in de thuiszorg of eerder in de revalidatie? In een gesprek met één van onze recruiters gaan we samen op zoek naar jouw wensen en onze mogelijkheden. Want wij zijn van mening dat alleen dan de beste, leukste en mooiste baan voor jou bij Silverein gevonden kan worden.

Locaties
Werken bij Silverein is mogelijk op onze locaties in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Bilt, Driebergen, Lage Vuursche, Maartensdijk, Soest en Soesterberg.

Doelgroepen
Gaat jouw voorkeur uit naar Zorg thuis, Revalidatie, Woon- en zorgcentrum of Verpleeghuis? Somatische zorg, dementiezorg of een combinatie? Kleinschalig of liever wat groter? Of wil je meer vrijheid en past ons Flexteam bij jou? Jij mag het zeggen.

Contactpersoon

Team Recruitment: Marcella, Anne, Susanne, Gerwin, Ron, Carolien en Wenda

Leren bij

Bij Silverein zijn we groot voorstander van een leven lang leren. Dat is niet voor niets. Scholing en loopbaanontwikkeling werken twee kanten op. Jij krijgt meer plezier in je werk en hebt een beter carrièreperspectief en tegelijkertijd groeit de kwaliteit van onze organisatie.

Jaarlijks bieden wij MBO en HBO studenten mooie BOL stageplaatsen aan waar kennis en praktijk samen komen.

BBL trajecten voor de opleidingen Helpende niveau 2, Verzorgende IG niveau 3 en incidenteel Verpleegkundige niveau 4 bieden wij twee keer per jaar (februari en september) aan.

In de zorg ben je nooit uitgeleerd. Daarom stellen wij jaarlijks een uitgebreide agenda op met opleidingen en workshops voor medewerkers. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers steeds met nieuwe technieken, situaties en eisen leren omgaan. Welke opleidingen, cursussen of bijscholingen je zal volgen, hangt natuurlijk voor een groot deel af van jouw persoonlijke ambities en belangstelling. Maar ook de behoefte van jouw team en&

Vacatures Silverein

Bekijk de 123 actuele vacatures van Silverein en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Silverein maak dan een vacature-alert aan.

Revalidatie
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Dalplein 2
3762 BP
 Soest