Diakonessenhuis

Het Diakonessenhuis begrijpt dat u liever niet naar een ziekenhuis gaat. Maar soms ontkomt u er niet aan. Laat dat ziekenhuis dan deskundige en vriendelijke artsen hebben. Bekwame en zorgzame verpleegkundigen. De nieuwste techniek, goede samenwerking en een warme sfeer. Laat het dan een ziekenhuis zijn waar naar u geluisterd wordt. Waar u met elke medische en persoonlijke vraag terecht kunt. Waar u zorgvuldig en snel wordt geholpen. Waar u zich welkom en prettig voelt. Waar u vakkundige, veilige en persoonlijke zorg ervaart.

Kortom: Liever Diakonessenhuis, de beste zorg dichtbij sinds 1844.

Algemeen ziekenhuis

Het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist, Doorn is door de Diakonessen opgericht in 1844. Het oudste Diakonessenhuis van Nederland is anno nu een vooruitstrevend algemeen ziekenhuis en erkend opleidingsziekenhuis.

Kwaliteit, veiligheid, tijdigheid en een prettige ziekenhuisbeleving staan centraal

Kwalitatief hoogwaardige, veilige en tijdige medische- en verpleegkundige zorg en een prettige ziekenhuisbeleving staan voorop. Het ziekenhuis ontvangt hiervoor regelmatig erkenningen van patiënten en onafhankelijke instanties.

Breed en gespecialiseerd zorgaanbod

Het Diakonessenhuis biedt een breed scala aan zorg en is onder andere gespecialiseerd in spoedzorg, verloskunde en de daaraan gerelateerde zorg voor vrouwen en kinderen, in diverse behandelingen voor mensen met kanker en in zorg op maat voor ouderen.  Ook wordt het Diakonessenhuis veel bezocht als het gaat om kijkoperaties bij liesbreuken, de behandeling van slaap- en snurkproblemen, allergie, pijnbehandeling, keel-, neus- en oorbehandelingen en hoofd-halschirurgie.

Locaties

Buitenpolikliniek Doorn

Bergweg 2
3941 RB  Doorn

Diakonessenhuis - Bezoekadres

Bosboomstraat 1
3582KE  Utrecht

Diakonessenhuis Utrecht

Bosboomstraat 1
3582 KE  Utrecht

Diakonessenhuis Zeist

Jagersingel 1
3707 HL  Zeist
Bekijk alle vacatures van Diakonessenhuis
Ziekenhuizen
Bosboomstraat 1
3582 KE
 Utrecht