Lokalis

Lokalis biedt basiszorg aan jeugd en gezinnen in de stad Utrecht. Ruim 300 gezinswerkers helpen klanten hun veerkracht te behouden en versterken om problemen op te lossen, dan wel beter hanteerbaar te maken. Vragen van gezinnen gaan over opvoeden, gedragsproblematiek van kinderen, omgaan met een beperking, psychische klachten, echtscheiding, huiselijk geweld, schulden en meer.

Gezinswerkers werken vanuit diverse buurtteams in de stad, waarmee we zo snel mogelijk de meest passende hulp bieden.

Werken bij

Werken bij Lokalis betekent samen met je collega’s en andere professionals in de wijk verantwoordelijkheid nemen voor ons werk met gezinnen, in de wijk en voor de stad. Dat doe je rechtstreeks als ambulant Jeugd- en Gezinscoach, maar ook in een ondersteunende en/of staffunctie is dat je focus. Effectief samenwerken en het gezamenlijk resultaat voorop stellen is essentieel in deze organisatie.
Lokalis is een jonge, zich volop ontwikkelende organisatie. Van elkaar en van anderen leren vinden we erg belangrijk. Je eigen handelen reflecteren en hiervan leren speelt dan ook een grote rol.
De teams hebben allen een wijk als werkgebied. Ons beleid is dat je niet werkt in je eigen woonwijk of in een buurt waar je sociaal sterk mee verbonden bent.

Vacatures
Al onze vacatures maken we bekend via onze website en via jouwzorgbaan.nl. Zit hier  voor jou een uitdagende functie bij? Ook via LinkedIn kun je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures.

Webclip afbeelding

Vacatures Lokalis

Bekijk de 3 actuele vacatures van Lokalis en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Lokalis maak dan een vacature-alert aan.

Jeugdzorg
Joseph Haydnlaan 2 a
3533 AE
 Utrecht