Rivas Zorggroep

Goed op elkaar afgestemde zorg. Dát is de kernkwaliteit van Rivas. Zo bent u verzekerd van zorg die direct, dichtbij en goed is geregeld. Iedere dag laten de medewerkers van Rivas zich inspireren door wat u als cliënt nodig heeft en wenst.

Rivas Zorggroep beweegt zich dagelijks op de dynamische zorgmarkt met verschillende soorten zorg.
Dit is ons aanbod:

  • ziekenhuiszorg
  • woonzorg
  • verpleeghuiszorg
  • huren met zorg
  • wijkverpleging
  • revalidatie & herstel
  • eerstelijns zorg

Goed op elkaar afgestemde zorg. Dát is de kernkwaliteit van Rivas. Hierdoor kunnen we onze cliënten zorg leveren die direct, dichtbij en goed geregeld is. Iedere dag opnieuw laten we ons inspireren door wat onze cliënten nodig hebben en willen.

Bij Rivas gaat het werk 24 uur per dag, zeven dagen per week en 52 weken per jaar ononderbroken door. Welke zorg ook nodig is, u kunt op Rivas rekenen. Dagelijks staan we met meer dan 5.000 gemotiveerde professionals en vrijwilligers voor u klaar.

Gezondheid en preventie

Verbeteren en vernieuwen is essentieel voor Rivas. Steeds weten we daarbij op nieuwe ontwikkelingen in te spelen. Zo gaan we als zorgondernemer aan de slag met uitdagingen op het gebied van gezondheid en preventie. Onze insteek is om de inwoners in de regio te ondersteunen bij gezond leven en gezond oud worden. We doen dit onder andere met preventieve zorg, gezondheidsprogramma’s en cursussen op het gebied van een gezonde leefstijl. 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We zijn gemakkelijk bereikbaar en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bel Rivas Zorglijn 0900-8440. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Werken bij

Werken bij Rivas betekent werken in de keten. Met elkaar wordt de zorg snel en goed geregeld. Samen met jou kan Rivas nieuwe vormen van zorg ontwikkelen. En samen met jou werkt Rivas aan de beste zorg voor patiënten en cliënten. Zij kunnen rekenen op warmte, aandacht en respect. Mensgerichte zorg noemt Rivas dat.

Leren bij

Dankzij onze zorgketen hebben wij alle expertise en kennis in huis om zorgprofessionals breed op alle niveaus op te leiden. Of je nu een zij-instromer bent zonder zorgdiploma of een zorgprofessional met een diploma op mbo, hbo en academisch niveau.

Ontdek hier ons aanbod aan mbo en hbo opleidingen in de wijkverpleging, langdurige zorg, revalidatiezorg en het Beatrixziekenhuis.

Beginnende zorgprofessionals
BBL-opleidingen (beroepsbegeleidende leerweg) zijn mbo niveau 3 en 4 opleidingen die je een startkwalificatie geven om in de zorg aan te slag te gaan. Bij een BBL-opleiding werk én leer je bij Rivas via onze eigen Rivas Academie.

Webclip afbeelding
Eerstelijns- en huisartsenzorg
Revalidatie
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Ziekenhuizen
Postbus 90
4200 AB
 Gorinchem