HilverZorg

 

HilverZorg is continu op zoek naar vernieuwing en verbetering op het gebied van zorgconcepten en dienstverlening. Het model van de toekomst is dat van de Woondienstenzone. Een Woondienstenzone is een wijk met als kern een Woondienstencentrum. Daar kunnen mensen die nog zelfstandig in de wijk wonen, gebruik komen maken van zorg, dienstverlening en faciliteiten.

De HilverZorg woondienstencentra De Boomberg, De Egelantier, Lopes Dias en Flat Kerkelanden zijn voorbeelden van deze formule. Het betekent dat zowel de eigen bewoners, als wijkbewoners er van harte welkom zijn.

Samenwerking

Omdat mensen langer thuis blijven wonen verstevigt HilverZorg haar inzet in de wijk, met een goede thuiszorg maar ook door actief samen te werken in de wijk; luisterend naar waar behoefte aan is in die wijk. Waar nodig initiëren wij deze samenwerking; waar deze reeds bestaat pakken wij een actieve rol. Het uitgangspunt is dat mensen veilig in de eigen omgeving kunnen blijven wonen en zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven. Samenwerking is voor ons van belang, want alleen dan kunnen wij voldoen aan uw vraag. In onderstaand filmpje ziet u hoe wij naar deze samenwerking kijken.

 

Locaties

HilverZorg - Alba

Diependaalselaan 337
1215 KG  Hilversum

HilverZorg - De Egelantier

Egelantierstraat 164
1214 EH  Hilversum
Aantal vacatures: 1

HilverZorg - Lopes Dias

Lopes Diaslaan 101
1222 VC  Hilversum

HilverZorg - Nieuw Kerkelanden Expertisecentrum

Franciscusweg 137
1216 SB  Hilversum
Aantal vacatures: 5

HilverZorg - St. Joseph

Minckelersstraat 81
1223 LD  Hilversum

HilverZorg - Zonnehoeve

Loosdrechtse Bos 9
1213 RH  Hilversum
Aantal vacatures: 2

Stichting Hilverzorg - Hoofdkantoor

Franciscusweg 10 d
1216 SK  Hilversum
https://hilverzorg.nl
Bekijk alle vacatures van HilverZorg
Verpleging, verzorging, thuiszorg
Franciscusweg 10 D
1216 SK
 Hilversum