Vecht en IJssel

Bij Vecht en IJssel bieden we persoonsgerichte zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra, ieder met haar eigen karakter: Ewoud in IJsselstein en Lieven de Key, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Wij bieden extramurale en intramurale zorg, zoals Gekoesterd Wonen, Beschermd Wonen en Verzorgd Wonen.

De persoonsgerichte zorg krijgt vorm in de samenwerking met onze cliënten en hun naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers. Er heerst bij Vecht en IJssel een informele sfeer, de lijnen zijn kort, persoonlijk en betrokken.

De laatste jaren is de ontwikkeling bij Vecht en IJssel in een stroomversnelling gekomen. De verandering van verzorgingshuis naar verpleeghuisinstelling is volop in gang, terwijl de overgang naar zwaardere verpleeghuiszorg binnen en buiten de locaties en de verdergaande extramuralisering op de deur klopt. Vecht en IJssel is dus volop in beweging waarbij de transitie naar persoonsgerichte zorg verder wordt vormgegeven.

Leren bij

Nergens is de zorg zo complex en van dag tot dag anders als in de ouderenzorg. Dat maakt het werken in de ouderenzorg zo boeiend en inspirerend. Maar dat maakt ook dat je over veel kennis en vaardigheden moet beschikken om de juiste zorg te kunnen geven. En daarbij geven wij jou de ondersteuning die jij nodig hebt.

Je kunt bij Vecht en IJssel opgeleid worden tot Verzorgende IG, mbo- en hbo-verpleegkundige. En na het behalen van een diploma gaat het leren door, met een bijscholingsaanbod op maat. Of het nu gaat om de opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP), een scholing medicatie klaarzetten en toedienen of een training methodische praktijkbegeleiding, het is allemaal mogelijk. Het mogelijk maken is één ding maar het gaat ook om de begeleiding. Ons opleidingsteam staat voor je klaar, een adviseur, twee praktijkopleiders en meerdere werkbegeleiders Zij werken al jaren in de zorg en spreken jouw taal. Zij begeleiden jou deskundig én met plezier.

Contactpersoon

Harma Antoons

Vacatures Vecht en IJssel (16)

Bekijk de 16 actuele vacatures van Vecht en IJssel en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures maak een Vacature Alert aan.

Verpleging, verzorging, thuiszorg
Transwijk 16
3526 XB
 Utrecht