Vecht en IJssel

Samen maken we van iedere dag weer een mooie dag.

Vaak zit het geluk voor onze bewoners en cliënten in kleine dingen. Onze betrokken medewerkers en vrijwilligers maken van iedere dag een mooie dag. Dat doen we met veel energie: voor onze cliënten én voor onszelf. Elke dag staan we voor elkaar klaar. Jij krijgt daarbij de mogelijkheid om je werk zelfstandig in te vullen, want je kijkt samen met de ouderen hoe zij hun zorg willen invullen. Ook geven we je alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is anders, daarom kijken we samen wat jij zou willen leren en wat daarvoor nodig is.

Werken bij

Leren bij

Wil jij graag in de zorg werken, maar beschik jij niet over de juiste diploma’s? Lees dan snel verder! Of je nu al een lange carrière (buiten de zorg) achter de rug hebt, of net de schoolbanken hebt verlaten, Vecht en IJssel komt graag in contact met gedreven kandidaten die met veel enthousiasme een betaald leer-werk traject willen volgen voor de opleiding Verzorgende IG of mbo Verpleegkunde.

Binnen Vecht en IJssel hebben wij plaats voor een aantal gemotiveerde leerlingen. Als leerling werk je 24 uur in de zorg en ga je gemiddeld 4 uur onder werktijd naar school. De andere 4 uur studeer je in je eigen tijd. Tijdens je opleiding kom je onder deskundige begeleiding in aanraking met alle facetten die de ouderenzorg binnen Vecht en IJssel te bieden heeft. Deze baan is een ideale combinatie als je werken en leren wilt combineren. Na het afronden van je opleiding kijken we graag samen met jou op welke locatie en op welke doelgroep je graag zou willen blijven werken. We gaan op zoek naar de plek die bij jou past! Vecht en IJssel staat voor goede begeleiding, we hebben op elke locatie een praktijkbegeleider die volledig is vrijgesteld van andere werkzaamheden om onze leerlingen optimaal te begeleiden. Naast de praktijkbegeleider krijgen ook jouw collega’s op de werkvloer er energie van om hun kennis en kunde aan jou over te dragen.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Transwijk 16
3526 XB
 Utrecht