Warande

Zoek jij waardering en aandacht in je werk? En ben je op zoek naar een BBL opleiding of vacature in de zorg? Kom dan bij Warande!

Bij Warande sta jij centraal om bewoners een fijne dag te bezorgen, door te doen waar je goed in bent en jezelf te ontwikkelen. Wij ontmoeten je graag.

Gerda

Warande is een ouderenzorgorganisatie in Bilthoven, Houten en Zeist.
Warande biedt ouderen zorg-, woon en welzijnsarrangementen. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van tijdelijk verblijf en thuiszorg tot revalidatie en intensieve verpleging. In twee vestigingen en op één afdeling bieden wij zorg gebaseerd op de antroposofie.
Naast de zeven vestigingen voor wonen en (antroposofische) zorg, hebben we nevenvestigingen voor revalidatie en een hospice. Warande biedt zorg aan bijna 900 cliënten.

Werken bij

We geloven in onze teams en doen alles om jou en je talenten écht te leren kennen, zodat je met een goed gevoel komt werken. Wij nemen de tijd om met jou mee te denken zodat jij je werk goed kunt doen.

Wil jij werken en leren in een gezellig en professioneel team? En bied jij onze bewoners een fijne dag? Kijk dan eens bij onze vacatures en vind jouw vacature in de zorg. Want werken bij Warande is mooi werk in de ouderenzorg!

Contactpersoon

Team Recruitment | Wendy & Angela

Leren bij

Als je wilt werken en leren tegelijkertijd, dan kun je een opleiding volgen op basis van de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). De lessen krijg je op de Warande Academie in Houten van docenten van MBO Utrecht/Gooise Zorgacademie. De praktijk leer je bij ons op de werkvloer. Deze leer- en werktrajecten kun je op verschillende niveaus volgen. Je bent daarbij zelf verantwoordelijk voor de voortgang van je opleiding.

Wij bieden de volgende opleidingen volgens werken en leren aan:

  • helpende niveau 2
  • verzorgende IG niveau 3
  • verpleegkundige niveau 4
Webclip afbeelding
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Arnhemse Bovenweg 80
3708 AH
 Zeist