Reinaerde

Over ons:

Reinaerde ondersteunt midden in de samenleving mensen met een beperking in de ontwikkeling van hun eigen kracht.
Vanuit lokaal perspectief bieden wij dienstverlening die uitgaat van ieders eigen kracht, variërend van tijdelijke begeleiding tot langdurige zorg en behandeling.
We sluiten met onze dienstverlening aan op elke levensfase: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.
Wij vervlechten onze activiteiten met die van andere relevante partners.
Wij stemmen af op de lokale situatie. Soms werken we als zelfstandige organisatie, vaak ook samen met andere organisaties in ketenvorm en of allianties. Daar zijn wij kwalitatief goed in.
Wij zijn beschikbaar om desgevraagd regie te voeren of te participeren.

Reinaerde werkt vanuit zijn eigen visie aan bovenstaande missie. 
www.reinaerde.nl 

Locaties:

Door heel de provincie Utrecht kunnen mensen met een beperking en hun familie terecht voor de ondersteuning van Reinaerde.

Op de website vind je meer informatie over alle locaties en alle dienstverlening.

Informatie voor (aankomende) medewerkers:

Als medewerkers, leerling of stagiair van Reinaerde geef je, in overleg met de cliënt en zijn vertegenwoordigers, ondersteuning en zorg op maat bij werk, dagbesteding en wonen. Daarbij biedt Reinaerde specialistische ondersteuning en scholing. Reinaerde is één van de grotere zorgaanbieders in de regio.

Informatie voor (aankomende) vrijwilligers:

Het is voor cliënten belangrijk om andere mensen te ontmoeten en interesses en hobby’s met elkaar uit te wisselen. Daarbij is de rol van vrijwilligers heel belangrijk.

Wat houdt vrijwilligerswerk in? Iets voor een ander betekenen en bijzondere ontmoetingen. Dit kan door samen leuke activiteiten te ondernemen zoals wandelen, creatief bezig zijn, mensen naar een club brengen, meehelpen bij feesten, voorlezen, klussen etc. Dit kunt u alleen doen, maar ook met andere vrijwilligers samen. Waarmee u kunt helpen, waar u dit gaat doen en hoe vaak, overlegt u met de locatie waar u vrijwilligerswerk wilt gaan doen of met de coördinator Informele Zorg. Er is keus genoeg.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij Reinaerde vind je hier.

Informatie voor (aankomende) Studenten:
Jaarlijks gaan veel leerlingen en stagiairs aan de slag bij Reinaerde. Reinaerde is een erkend leerbedrijf en jonge professionals doen bij ons passende werkervaring op en krijgen goede begeleiding. Ook voor mensen die vanuit een ander beroep willen overstappen naar de zorg zijn mogelijkheden binnen Reinaerde.
Ontwikkeling, leren en mensen in hun kracht zetten staat bij ons hoog in het vaandel. Het is bovendien belangrijk om toekomstig personeel goed op te leiden. Daarom zijn er genoeg opties voor een werk/leertraject of stage binnen Reinaerde.

Werken bij

Werken bij Reinaerde

Ben jij een betrokken professional of professional in opleiding? Ga je voor een baan met afwisseling en mogelijkheden voor ontwikkeling van jezelf? Maak dan kennis met Reinaerde, dé zorgorganisatie in de regio Utrecht.
Als medewerker, leerling of stagiair bij Reinaerde ondersteun je mensen in hun dagelijks leven. We zoeken flexibele en ondernemende mensen met inlevingsvermogen.
Reinaerde heeft regelmatig vacatures voor allerlei functies bij één van de vele locaties in de provincie Utrecht. Op de werkenbij.reinaerde.nl vind je een overzicht van de actuele vacatures.

Contactpersoon

werkenbij Reinaerde

Vacatures Reinaerde

Bekijk de 67 actuele vacatures van Reinaerde en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Reinaerde maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA
 Utrecht