Lievegoed

Werken bij Lievegoed
Lievegoed is een bijzondere zorginstelling. Niemand werkt hier toevallig. Werken bij Lievegoed is een bewuste keuze, en dat merk je. Ook voor onze medewerkers geldt "je bent meer dan je denkt". Wij bieden, op basis van onze antroposofische identiteit, de best passende specialistische behandeling en begeleiding aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen met niet aangeboren hersenletsel en mensen met problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving of een combinatie hiervan.

Ieder mens, ook de mens met een aandoening of beperking, kent eigen groeimogelijkheden. Bij Lievegoed weten we uit ervaring dat een mens uit meer bestaat dan alleen de beperking of het probleem. Wij richten ons niet alleen op wat niet goed gaat, maar vooral op wat er wel goed gaat en op het versterken van het gezonde. Bij ons wordt “heel de mens” gezien. Ieder mens is in de kern gezond en we gaan uit van de eigenheid van ieder mens. We leggen het accent op kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden van mensen. Ons motto is: Je bent meer dan je denkt!

De zorg die wij bieden draait om vragen en behoeften van onze cliënten in een helende, verzorgde en verzorgende gemeenschap (caring community). Daar ligt voor ons de basis voor kwaliteit van leven. Een mens is immers alleen mens in relatie tot anderen. Wij richten ons daarom zowel op het individu als ook op het individu in verbondenheid met de gemeenschap. In balans komen beide tot bloei. Wij geloven in de kracht van ritmes en rituelen, kunst en cultuur, contact met de natuur, gezonde leefstijl, duurzaamheid, gezond makend werk en zingeving met ruimte voor spiritualiteit. Deze waarden geven ons voortdurend richting in alles wat we doen. Niemand werkt hier “toevallig”. Of het nu om behandelaren en zorgmedewerkers gaat, of om iemand achter de schermen, bij een secretariaat, in de administratie of de facilitaire dienst. Het werken bij Lievegoed is een bewuste keuze, en dat merk je.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Kom werken bij Lievegoed en draag bij aan de ontwikkeling en kwaliteit van het leven van onze cliënten. Maak kennis met onze organisatie via onze site: www.lievegoed.nl.

Wie zoeken we?
We hebben regelmatig vacatures voor o.a. onderstaande functies op verschillende Lievegoed locaties:

  • agogisch begeleiders
  • persoonlijk begeleiders
  • werkbegeleiders
  • woonbegeleiders
  • verpleegkundigen
  • psychologen
  • psychiaters

Staat jouw functie er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie en we nemen contact met je op.

Solliciteren of meer informatie?
https://www.lievegoed.nl/werkenbij/

Werken en leren bij Lievegoed
We hebben regelmatig BBL- en stageplekken op onze locaties. Ben jij op zoek naar een boeiende stageplek? Of wil je juist werken en leren? Kijk op onze site www.lievegoed.nl/werkenbij/werken-en-leren voor vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacatures Lievegoed

Bekijk de 8 actuele vacatures van Lievegoed en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Lievegoed maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg
Kinderopvang
Prof. Bronkhorstlaan 24
3723 MB
 Bilthoven