KOOS Utrecht

Elke levensfase brengt nieuwe uitdagingen mee. KOOS is er voor kinderen, jongeren en ouders die tijdelijk extra steun kunnen gebruiken. Samen met gezin en hun omgeving kijken we naar mogelijkheden en kansen. 

Veerkracht vormt het startpunt om te doen wat nodig is. Vanuit onze aanvullende expertise gaan we samen aan de slag zodat er beweging komt. Waardoor gezinnen zichzelf kunnen blijven, ontwikkelen en ontplooien. Want iedereen verdient het om met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan.

Netwerkorganisatie KOOS
KOOS Utrecht is een netwerkorganisatie en initiatief van Altrecht, De Opvoedpoli, De Rading, Reinaerde en Youké. Samen met onze partners in de stad vormen we een stevig netwerk waarbinnen we elkaar steeds beter weten te vinden. We hebben onze plek in de wijk en buurt verankerd.

KOOS Utrecht vindt dat ieder kind recht heeft om veilig en gezond op te groeien en de kans hoort te krijgen om zijn of haar talenten optimaal te ontwikkelen. KOOS is er voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar. Vanuit onze rol aanvullende specialistische jeugdhulp zijn wij actief in het westelijke deel van Utrecht. KOOS werkt met een mix van professionals vanuit BASEcamps in de wijken: Vleuten-De Meern, Leidsche Rijn, West en Zuidwest. BASE staat voor Buurtgerichte, Ambulante, Specialistsiche Expertise. 

Werken bij

Wil jij verschil maken in het leven van kinderen & jongeren? Bij KOOS kan dat en je krijgt de ruimte om het anders te doen vanuit jouw aanvullende rol. Je bent dichtbij en betrokken in de leefwereld van gezinnen en de ontwikkelingen in de wijk. 
Onze inspirerende teams bestaat uit diverse professionals met ieder zijn eigen expertise. Waardoor je veel van elkaar kunt leren en ontwikkelen. 

Vacatures
Ben je nieuwsgierig? Bekijk onze vacatures. Of volg ons via LinkedIn.
Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van KOOS maak dan een vacature-alert aan.

Jeugdzorg
Welzijn
Jaarbeursplein 6 6e verdieping
3521 AP
 Utrecht