HilverZorg

"Het kan bij HilverZorg": leren, werken, specialiseren in de ouderenzorg.

HilverZorg kent drie sterke merken waarbinnen ze haar diensten verleent:

 • HilverZorg in de buurt
 • HilverZorg thuis
 • Wonen bij HilverZorg met expertises gericht op dementie, Korsakov en chronische psychiatrie.
   

Onze huizen zijn de knooppunten in de dienstverlening van HilverZorg: plekken waar ontmoeten plaatsvindt en waar professionals van de verschillende onderdelen elkaar ontmoeten, kennis delen en zorgen voor verbinding.

Werken bij

Als werkgever biedt HilverZorg je de mogelijkheid om vanuit je eigen kracht en passie te werken. Bij HilverZorg hebben we niet alleen hart voor ouderen, maar ook voor jou. We investeren in vakmanschap en bieden een duurzame werkrelatie waarin we jou de ruimte geven je te ontwikkelen. Als organisatie zijn we innovatief en daarmee volop in beweging. Met elkaar zorgen we voor de beste zorg, zodat onze cliënten zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven.

Onze kernwaarden zijn

 • Moedig
 • Liefdevol
 • Ondernemen

Contactpersoon

Joy Steenvoorden & Tanja Tilburg

Leren bij

Als professional in de zorg voel jij je (mede) verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk en je eigen ontwikkeling. Bij HilverZorg raak je nooit uitgeleerd. De HilverZorg Academie biedt veel mogelijkheden om te groeien: blijf up-to-date, groei door of wordt een echte specialist op jouw vakgebied.

Onze visie op leren

Wij zijn een lerende organisatie. In een lerende organisatie sturen en inspireren we elkaar om continu onze vaardigheden aan te passen en te ontwikkelen. De zorg verandert, is complexer en we staan met elkaar voor veel grote, maar mooie uitdagingen. De HilverZorg Academie zorgt ervoor dat iedere (toekomstige) professional kan leren in zijn of haar tempo. Waarbij de theorie en praktijk altijd op elkaar zijn afgestemd. Je kunt bij HilverZorg je leven lang leren, op een manier die bij jou past dankzij ons grote aanbod en onze nieuwe kijk op leren.

4 Unieke leerpijlers

Dankzij de 4 unieke pijlers van de HilverZorg Academie is er voor iedereen een uniek groei- en ontwikkelpad mogelijk.

 1. Zij-instromers
  Het Leerhuis is dé plek waar de nieuwe generatie professionals wordt opgeleid. Iedereen die een MBO of HBO opleiding wil doen in de zorg en welzijn leert in dit Leerhuis. Hier is volop aandacht voor jouw individuele ontwikkeling.
 2. Specialistische vervolgopleidingen
  Dat kan bij HilverZorg! Specialisaties zijn er voor iedereen met behoefte aan meer uitdaging. Voor iedereen die zich wil verdiepen/specialiseren in het specialisme en de doelgroep waar hij/zij werkt (horizontaal leren). Je werkt en leert in het Specialistisch Leerhuis Zonnehoeve.
 3. Locatie Specifiek opleidingsplan
  Met dit opleidingsplan houd jij jezelf bekwaam en up-to-date. Het Locatie Specifiek Opleidingsplan is er voor iedereen die fijn werkt op een locatie, maar minder behoefte heeft aan verdieping of specialisatie.
 4. BBL en BOL
  HilverZorg is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je goed bij ons aan de slag kan met je beroepsopleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) en stage kan lopen vanuit de Beroepsopleidende Leerweg (BOL).
Webclip afbeelding

Vacatures HilverZorg

Bekijk de 31 actuele vacatures van HilverZorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van HilverZorg maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Marathon 6
1213 PK
 Hilversum