Beweging 3.0

Werken bij Beweging 3.0 betekent werken in een professionele en betrokken organisatie met enthousiaste teams. Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Amersfoort. Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze bewoners in de vorm van wijkverpleging, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagcentra, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk en particuliere diensten en producten.

Werken bij Beweging 3.0 betekent werken in een professionele en betrokken organisatie met enthousiaste teams. Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Amersfoort. Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze bewoners in de vorm van wijkverpleging, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagcentra, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk en particuliere diensten en producten.

Onze organisatie

Beweging 3.0 biedt een breed scala aan activiteiten op het gebied van wonen, zorg en welzijn in de regio Amersfoort. Zie www.werkenbijbeweging3.nl.

Beweging 3.0 als werkgever
Wij van Beweging 3.0 hebben de missie om het leven van onze cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen we met kwalitatief sterke en betaalbare zorg op maat. We veranderen van een traditionele (woon)zorgorganisatie naar een organisatie die bijdraagt aan de individuele invulling van levensvragen. Centraal staat het versterken van onze cliënten zodat ze kunnen leven zoals zij zelf willen, met een actief eigen sociaal netwerk om hen heen. Wij worden daarmee steeds meer een netwerkorganisatie; de spil tussen alle partijen die verbonden zijn aan onze cliënten.

Waar ga je dit doen?
Beweging 3.0 is werkzaam in verpleeghuizen, woonzorgcentra, dagcentra en binnen de wijkverpleging. De locaties en teams hebben ieder hun eigen identiteit, sfeer en karakter. We werken in de gemeenten: Achterveld, Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Soesterberg en Woudenberg. 

Werken bij

Werken bij Beweging 3.0 betekent werken in een professionele en betrokken organisatie met enthousiaste teams. Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Amersfoort. Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze bewoners in de vorm van wijkverpleging, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagcentra, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk en particuliere diensten en producten!

Ben je op zoek naar een nieuwe functie als VIG’ er? Verpleegkundige niveau 4/5? Dan zoeken we jou! Of je nou een bijbaan, een flexcontract of een vaste baan zoekt? Binnen Beweging 3.0 zijn er verschillende mogelijkheden!

Is je interesse gewekt? Neem dan een kijkje op onze website: www.werkenbijbeweging3.nl

Voor vragen kan je ook altijd terecht bij de Recruiters van Beweging 3.0! Je kan vragen naar Senta Peters (06-43280421) of naar Lieveke Meiling (06-42532045). Je kan ze ook bereiken via 033-4692530 of via de mail werkenbij@beweging3.nl (Appen / sms’en kan natuurlijk ook)!

Leren bij

Kom bij ons in opleiding!
Wil je een opleiding bij ons volgen? Dan ben je bij ons van harte welkom. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor Leren en Stage of voor Leren en Werken.

Op onze website vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot opleiden/stage.

Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar Academie@beweging3.nl 

Vrijwilligers bij

Hebt je de tijd en de mogelijkheden om als vrijwilliger iets te doen voor uw medemens? En lijkt het je ook leuk? Misschien dat vrijwilligerswerk bij Beweging 3.0 dan iets voor je is! Het kan voor jezelf ook een verrijking van jouw leven betekenen. 

Wij bieden als organisatie alle vormen van zorg, hulp, dienstverlening en activiteiten, maar vaak zit zorg ook in kleine dingen:

  • iemand de krant voorlezen;
  • koffie schenken;
  • het organiseren van bingomiddagen;
  • het helpen van verpleeghuisbewoners met de maaltijden;
  • het begeleiden van verzorgingshuisbewoners tijdens uitstapjes;
  • het brengen van persoonlijke bezoekjes;
  • ervoor zorgen dat bewoners naar kerkdiensten kunnen gaan;
  • een stukje wandelen met een bewoner;

Op onze website vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot vrijwilligerswerk.

Vacatures Beweging 3.0

Bekijk de 72 actuele vacatures van Beweging 3.0 en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Beweging 3.0 maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Basicweg 24
3821 BR
 Amersfoort