Altrecht

"Wij kunnen vanuit onze expertise mensen verder helpen, ook als het onmogelijk lijkt"

Manouche werkt als psychiater bij Altrecht

Bij Altrecht werken we mee aan een samenleving waarin iedereen meedoet en meetelt. Wij behandelen mensen met ernstige psychiatrische problemen en ondersteunen ze bij herstel en regie over hun leven.

Altrecht verleent specialistische geestelijke gezondheidszorg aan mensen – van jong tot oud – met één of meerdere ernstige psychiatrische aandoeningen.

Het draait om werken aan perspectief voor de patiënt; zijn hulpvraag en die van de naasten staat centraal. We willen snel de juiste zorg voor onze patiënten bieden. Dit kunnen we niet alleen. Daarom werken we altijd nauw samen met onze patiënten, familie en naasten, ervaringsdeskundigen, collega’s en verwijzers en partners in de regio. Samen geven we vorm aan de zorg en behandeling die nodig is.

We richten onze blik op de toekomst. We willen elke dag beter worden. Wij zijn een specialistische GGZ instelling in ontwikkeling en trots op wat we doen.

Werken bij

Jouw rol als medewerker van Altrecht?
Bij Altrecht kun je het verschil maken. We beloven onze patiënten de beste zorg. Dit kunnen we alleen met de beste medewerkers. We bieden een omgeving die uitdaagt, prikkelt en stimuleert om te groeien.

Wil jij graag samen met gemotiveerde collega’s aan de slag in onze dynamische omgeving? Bekijk onze vacatures en wie weet heten wij jou binnenkort welkom als nieuwe collega!

Leren bij

Opleidingen en stages bij Altrecht
De GGz is mensenwerk. Het succes van Altrecht wordt bepaald door het succes van de medewerkers samen met de patiënten. Investeren in medewerkers is voor ons daarom belangrijk. Door middel van opleidingen en ontwikkeltraject houdt Altrecht het specialistische en deskundige gehalte van op een hoog niveau.

Altrecht biedt jaarlijks de volgende opleidingen aan:

Verpleegkundige MBO en HBO
Verpleegkundig Specialist
Psychiater (AIOS)
GZ- en Klinisch Psycholoog
Altrecht biedt jaarlijks ook stageplekken aan. Klik hier voor meer informatie over onze stageplekken.

Kijk voor meer infomatie op onze website!

Webclip afbeelding

Vacatures Altrecht

Bekijk de 104 actuele vacatures van Altrecht en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Altrecht maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Lange Nieuwstraat 119
3512 PG
 Utrecht