Werkgever in de Spotlight: Allerzorg

Deze maand zetten wij Allerzorg in de spotlight. We vertellen je graag wat het werken werken bij Allerzorg nu zo bijzonder maakt.  

Bekijk hier alle actuele vacatures van Allerzorg.

Over Allerzorg

Allerzorg is specialist in zorg thuis. Zij verzorgen en begeleiden cliënten in de eigen vertrouwde omgeving: thuis of op een andere veilige plek.

De cliënten ontvangen specialistische zorg, zoals je die ook aan je naasten zou geven. Allerzorg geeft zorg op het gebied van: Wijkverpleging | Wondzorg & Dermatologie |Care for Cancer |Ziekenhuis op Wielen |Palliatieve & Terminale zorg | Medisch Kindzorg |WMO-begeleiding volwassenen en ouderen |Jeugdhulp |Verpleegtechnische zorg.

Van jong tot oud, bij elke zorgvraag, wens of persoonlijke situatie; Allerzorg heeft de drive om dé beste zorg aan huis te bieden.

Benieuwd naar ervaringen van medewerkers?

Niemand kan beter vertellen hoe het werken bij Allerzorg is dan een medewerker zelf. Lees hier de ervaringen van Michael die werkt als Verzorgende IG en Franciska die doorgroeide naar Verpleegkundige.

Ga jij de ambitie met Allerzorg aan?

De zorg beter maken, de zorgprofesionals van Allerzorg zijn daarin van onschatbare waarde! Allerzorg geeft je daarom als zorgverlener alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je innovatieve ideeën uit te voeren of je te specialiseren in het zorgvak. Zodat jíj de zorg nóg beter kunt maken!

Investeren in jezelf
Groei door en specialiseer je verder in het prachtige zorgvak! Met Allerzorg's eigen academie kun je doorgroeien naar andere zorgfuncties, jezelf specialiseren in bijvoorbeeld wondzorg of kindzorg of maak een andere switch. Ben je nog geen gediplomeerde zorgverlener, ook dan kun je als leerling bij Allerzorg starten!

Samen doen!

Helpende hand

Werken in de thuiszorg is vaak zelfstandig. Ook bij Allerzorg. Toch ben je nooit alleen, want in kleine, persoonlijke wijkteams stroop je samen de mouwen op. De teams zijn specialistisch, dat betekent dat er onderling veel wordt samen gewerkt en kennis wordt met elkaar gedeelt. De zorg regel je écht samen.

Samen

Buddysysteem

'Samen doen' is ook de basis van het buddysteem waar Allerzorg mee werkt. Priscilla vertelt hier meer over. ‘Ik stapte als verpleegkundige vanuit het ziekenhuis over naar de wijkverpleging bij Allerzorg. Natuurlijk werd ik ingewerkt’ vertelt Priscilla, ‘maar ik had nog geen ervaring met wijkverpleging. Even met een vraag naar een collega lopen – zoals in het ziekenhuis – gaat niet. Je bent alleen op pad. Ik heb het gered, maar ik zag veel collega’s komen en gaan. Dat werkte demotiverend en ik dacht: dit kan beter. Zonder voorbereiding ben ik gestart met een pilot. Hierbij keek ik naar mijzelf: wat had ik nodig om mijn werk goed en met plezier te kunnen doen? Dit heb ik toegepast. Samen met een aantal collega’s zijn we om tafel gaan zitten en hebben dit verder uitgewerkt en toegepast.

​'Onze nieuwe collega's beginnen met een introductie van twee weken en daarna volgt een inwerkperiode van 100 dagen waarin zij door hun eigen buddy ondersteund worden in hun persoonlijke behoeftes. Hierin staan drie vragen centraal 1. Hoe gaat het?| 2. Wat heb je nodig? En | 3. Waar loop je tegen aan? In drie maanden tijd realiseerden Allerzorg een reductie van mensen die uitstroomde met 94% en nu zitten zee al op een reductie van 125%. ""Nu we het verloop op de werkvloer hebben teruggedrongen, kunnen we beter anticiperen op de enorme toestroom van complexe zorg thuis."

Trots op benoeming als Koploper in het Actie Leer Netwerk van VWS

Met trots kan Allerzorg vertellen dat het buddysysteem in januari 2022 is toegevoegd aan het Koplopernetwerk van het Actie Leer Netwerk van het Ministerie van Volksgezondheid, welzijn en Sport (VWS). Koplopers zijn organisaties met praktijkvoorbeelden van innovatieve arbeidsmarktinitiatieven waarin concrete resultaten zijn geboekt bij de aanpak van het personeelstekort.

Specialistische zorg thuis

Zorgen zoals je dat graag wilt.

Allerzorg maakt voor hun cliënten zorg thuis mogelijk, ook als het onmogelijk lijkt. Dat doen ze door creatieve oplossingen die vaak vanuit de wijkteams worden bedacht en ontwikkeld! Je krijgt bij Allerzorg dan ook alle ruimte om jouw ideeën en innovatiekansen tot een succes te maken.

Bij Allerzorg blijf je jezelf ontwikkelen.
Bij Allerzorg verleen je specialistische zorg thuis. Van jong tot oud, in elke levensfase en bij de meest uiteenlopende zorgvragen. Dat doe je met aandacht en respect voor onze cliënten, maar ook voor elkaar. Bij Allerzorg wordt gekeken naar de mens, niet naar het nummer. En dat horen zij ook terug van medewerkers, die met veel plezier bij Allerzorg werken.

Maar er is nog iets wat Allerzorg onderscheidend maakt....
Als (toekomstig) zorgverlener weet jij als geen ander: de mooiste zorg wordt geleverd op de plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Gewoon thuis, daar waar je het liefste bent. Als zorgverlener bij Allerzorg kom je dus bij mensen thuis. Je maakt onderdeel uit van hun omgeving, bouwt een vertrouwensband op en weet wat er speelt in hun leven. Maar dat is niet alles!

Aanpakken

Op volle kracht vooruit

Specialistische zorg vraagt om deskundigheid. Om doorzettingsvermogen en inzicht. En boven alles: een wil om op volle kracht vooruit te gaan. Om te innoveren en ondernemen dus. En dat doet Allerzorg dan ook volop. Samen met al je collega's zet je je elke dag opnieuw in om de beste zorg te verlenen. Niet alleen met aandacht en respect voor de cliënten, maar ook met innovatieve oplossingen en methoden.

Specialistische zorg vraagt om deskundigheid

Groter denken

Als je bij Allerzorg werkt, is er ruimte voor leergierigheid. Voor nieuwe oplossingen, of soms gewoon een aanpak die beter werkt. Maar je kunt ook groter denken. Stel je eens voor wat je daarmee voor jouw cliënten kunt betekenen! Hoe waardevol het is dat cliënten nu bijvoorbeeld voor sommige behandelingen niet langer in het ziekenhuis hoeven te liggen, maar gewoon thuis de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben.Niet voor niets maakt dat Allerzorg een van de meest ondernemende zorgorganisaties van Nederland. En daarmee worden zij gewaardeerd door onze cliënten met een 9+.

Als je bij Allerzorg werkt, is er ruimte voor leergierigheid. Voor nieuwe oplossingen, of soms gewoon een aanpak die beter werkt.

Welkom

Mag Allerzorg jou begroeten als collega?

Werk jij graag in een innovatieve en ondernemende zorgorganisatie? Vind jij het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en word jij blij van vooruitgang? Bekijk dan actuele vacatures.

Allerzorg hoopt je te mogen verwelkomen als collega!

Past de Woonzorg beter bij jou?

Kijk dan eens bij deze zusterorganisaties van Allerzorg: Wonen bij September, Bloemendael en Compartijn.

Of bekijk een van de vacatures in de andere werkvelden in zorg en welzijn op jouwzorgbaan.nl en vind de baan in zorg en welzijn die past bij jou!