ZorgSpectrum

ZorgSpectrum biedt in Nieuwegein, Houten en Vianen ondersteuning aan mensen die als gevolg van een chronische aandoening beperkingen ervaren in het dagelijks leven. Samen met hen willen we hun kwaliteit van leven versterken door de ziektelast te verminderen.

ZorgSpectrum biedt gespecialiseerde zorg en behandeling voor mensen met chronische ziekten als dementie, hart- en vaatziekten, Parkinson, MS en ALS. Dit kan ouderen treffen, maar ook mensen van middelbare leeftijd. Voor beide groepen zijn we er.

Cliënten bepalen, samen met hun naasten, welke hulp en ondersteuning zij nodig hebben in de fases van hun aandoening. De verschillende fases van hulpvraag van onze cliënten zijn leidend voor het Spectrum aan zorg dat wij bieden.

Onze gespecialiseerde zorg en behandeling bestaat uit begeleiding bij chronische ziekten, verpleging en verzorging, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie en dieetadvies. Dit kan bij ons in één van onze zorglocaties of bij cliënten thuis.

Samen, Betrokken en Professioneel zijn hierbij onze kernwaarden. Dat geldt voor ons werk met onze cliënten en voor de samenwerking met collega's, vrijwilligers en (zorg)partners.

Werken bij ZorgSpectrum
Wie we als ZorgSpectrum zijn en hoe we onze cliënten kunnen ondersteunen, wordt sterk beïnvloed door alle mensen die hier werken. Jij bent dus belangrijk en daarom willen we hier graag ruim baan maken voor jou. We bieden je prima arbeidsvoorwaarden, zoals uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, een goede sfeer en een hecht team. Je bent hier welkom.

Voor meer informatie over werken bij ZorgSpectrum kun je altijd contact opnemen op telefoonnummer 030-6007140 of stuur een mail naar werving@zorgspectrum.nl

 

Werken bij

Jij hebt net je diploma behaald en bent op zoek naar je eerste baan. Of je bent toe aan de volgende stap als professional in de zorg. Of misschien wil jij de overstap maken naar een carrière in de zorgsector. Waar in je carrière je ook staat, wij hebben een mooie baan voor jou! We vertellen graag meer over hoe het is om te werken bij ZorgSpectrum.

Op deze site laten we je graag zien wie wij zijn en wat we te bieden hebben. We hopen dat jij net zo enthousiast wordt als al die collega’s die hebben gekozen voor een baan bij ZorgSpectrum. Klik op de pagina’s hieronder om meer te lezen over onze organisatie.

  • Waarom ZorgSpectrum bij jou pas
  • Wij geloven in onze missie en visie
  • Hoe zijn we georganiseerd?
  • Wie worden jouw collega’s?
  • Neem een kijkje in onze toekomstplannen

 

Wil je meer informatie? We gaan graag met je in gesprek. Neem contact op met ons via werving@zorgspectrum.nl.
Vragen over stages kun je mailen naar opleidingen@zorgspectrum.nl.

Leren bij

Wij worden altijd blij van nieuw talent. We zijn ervan overtuigd dat iedereen een talent heeft dat we kunnen gebruiken. Ook jij! Dus, ben jij op zoek naar een leuke stageplek of leerwerkplek bij ZorgSpectrum? Je bent van harte welkom! Op onderstaande pagina’s vind je meer informatie over werken en leren.

  • BOL of BBL: welke leervorm past bij jou?BOL-stages
  • BBL-leerwerkplekken
  • Samen leren in een leerteam
  • Kom stage lopen
  • Zij-instromer? Je bent welkom!

 

En als je vragen hebt?
Het team Leren en ontwikkelen helpt je graag. Zo krijg je altijd antwoord op je vraag en geven we advies dat op jouw persoonlijke situatie is afgestemd.
Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 030-6007140 of via mail opleidingen@zorgspectrum.nl.

 

Vrijwilligers bij

Een gezellig praatje maken, samen wandelen of filosoferen over het leven. De tijd en aandacht die onze vrijwilligers geven aan cliënten is goud waard. Ook jij kan het verschil maken! Misschien heb je een hobby, een talent of gewoonweg een paar uurtjes over waarmee je wat kunt betekenen voor onze cliënten. Je bent van harte welkom!

ZorgSpectrum is een organisatie voor ouderenzorg in Nieuwegein, Houten, Vianen en Utrecht. We bieden ondersteuning, zorg en behandeling bij mensen thuis en tijdelijk of langdurig op onze locaties. We vinden het belangrijk dat het leven betekenis heeft voor cliënten, dat ze een fijne dag hebben. Vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar.

Wil je ons als vrijwilliger komen helpen?
Daar zijn we uiteraard ontzettend blij mee! We zetten graag jouw interesse, deskundigheid of talent in. Reageer op de vacatures voor vrijwilliger en we nemen contact met je op!

Je kunt ook altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze vrijwilligerscoördinatoren.

Voor Houten:
Marion Vermeulen
Tel: 0620261669
Mail: mac.vermeulen@zorgspectrum.nl

Voor Vianen:
Elly Versteegh
Tel: 0653844680
Mail: e.versteegh@zorgspectrum.nl

Voor Nieuwegein:
Locaties Vreeswijk, De Dichter en De Kuifmees
Esmée Edwards
Tel: 0623441202
Mail: e.edwards@zorgspectrum.nl

Locatie De Geinsche Hof & herstelafdeling St. Antonius Ziekenhuis
Elly Versteegh
Tel: 0653844680
Mail: e.versteegh@zorgspectrum.nl

Voor Utrecht:
ZorgSpectrum locatie Utrecht (revalidatieafdeling in De Hoogstraat Revalidatie)
Elly Versteegh
Tel: 0653844680
Mail: e.versteegh@zorgspectrum.nl

Vacatures ZorgSpectrum

Bekijk de 62 actuele vacatures van ZorgSpectrum en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van ZorgSpectrum maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Archimedesbaan 18 A
3439 ME
 Nieuwegein