Warande

Zoek jij waardering en aandacht in je werk? En ben je op zoek naar een BBL-opleiding of leuke baan in de zorg? Kom dan werken (en leren) bij Warande!

"Bij Warande sta jij centraal om bewoners een fijne dag te bezorgen, door te doen waar je goed in bent en jezelf te ontwikkelen. Wij ontmoeten je graag."

Gerda

Warande biedt ouderen in Bilthoven, Houten en Zeist wonen, zorg, welzijn, behandeling en begeleiding. Het aanbod van Warande is divers en op maat: van revalidatie tot behandeling – ook thuis – en van kortdurend verblijf tot intensieve verpleging, eventueel geïnspireerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en (antroposofische) zorg en een hospice.

Werken bij

Haal het beste uit jezelf bij Warande!
Bij ons zorgen 1200 enthousiaste medewerkers voor een glimlach bij onze bewoners. Hoe ze dat doen, elke dag weer? We bieden ze meer dan een baan, we bieden ze de kans om het beste uit zichzelf te halen. Samen leren en ontwikkelen, alleen zo komen we vooruit!

Contactpersoon

Team Recruitment | Yvette, Quirine & Kimberley

Leren bij

Direct aan de slag als zorgprofessional
Ligt jouw hart bij de ouderenzorg? Maar heb je nog geen opleiding in de zorg afgerond? Dan ben je bij Warande op de juiste plek. Op onze academie leer en werk je tegelijk. Dit noem je een beroepsbegeleidende leerweg, ofwel BBL. Na het behalen van je diploma bieden we je een vast contract en eindeloze doorleermogelijkheden.

De lessen krijg je op de Warande Academie in Houten van docenten van MBO Utrecht/Gooise Zorgacademie. De praktijk leer je bij ons. Deze leer- en werktrajecten kun je op verschillende niveaus volgen. Je bent daarbij zelf verantwoordelijk voor de voortgang van je opleiding.

Wij hebben de volgende opleidingen:

  • helpende niveau 2
  • verzorgende IG niveau 3
  • verpleegkundige niveau 4

Vrijwilligers bij

Weet je waarom de meeste mensen vrijwilligerswerk doen? Omdat ze iets voor iemand kunnen betekenen en zelf ook nog een mooie dag hebben met collega vrijwilligers en bewoners! Dat is precies wat wij bij Warande willen! Kom jij ons versterken en bewoners een fijne tijd bezorgen?

In onze verpleeghuizen hebben wij diverse activiteiten waarbij je kan helpen als vrijwilliger. Denk hierbij aan:

  • Helpen bij activiteiten voor bewoners
  • Wandelen, duofietsen, of een spelletje doen samen met een bewoner
  • Helpen in de tuin of klussen in huis
  • Gasten in het hospice ondersteunen als zorg- of kookvrijwilliger
  • Gastheer/-vrouw zijn bij het uitdelen van de maaltijd, of koffie/thee schenken
  • Helpen bij het koken of bij een kookclubje in de huiskamer
Webclip afbeelding

Vacatures Warande

Bekijk de 33 actuele vacatures van Warande en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Warande maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
De Molen 68
3995 AX
 Houten