Vivium Zorggroep

We zijn dé zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Bij ons werken ruim 2.500 enthousiaste medewerkers die je graag verwelkomen in het team. Wanneer je bij ons komt werken, help je mensen hun eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal
en zelfstandig mogelijk. Bij ons vind je volop ontwikkelingsmogelijkheden en kun je kennismaken met verschillende kanten van de zorg. Spreekt de zelfstandigheid en afwisseling van werken in de wijk je aan? Of juist de bijzondere band die je opbouwt bij mensen met dementie? Misschien ga je voor de uitdaging van geriatrische revalidatiezorg? Of wil je flexibel werken? Mogelijkheden genoeg bij Vivium! 
Doe jij je werk met lef en liefde?

Werken bij

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Bij Vivium krijg je de ruimte om je werk met lef en liefde te doen, om zo het verschil te maken voor cliënten en bewoners. Je kunt je talenten volop ontwikkelen en kennismaken met verschillende kanten van de zorg. Spreekt de zelfstandigheid en afwisseling van werken in de wijk je aan? Of juist de bijzondere band die je opbouwt bij mensen met dementie of in de somatische zorg? Misschien ga je voor de uitdaging van geriatrische revalidatiezorg of misschien vrijwilligerswerk? Of wil je flexibel werken? Mogelijkheden genoeg!

Leren bij

Vacatures Vivium Zorggroep

Bekijk de 92 actuele vacatures van Vivium Zorggroep en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Vivium Zorggroep maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Botterstraat 51
1271 XL
 Huizen