UMC Utrecht

Met ruim 12.000 medewerkers is het UMC Utrecht, inclusief het Wilhelmina Kinderziekenhuis de grootste werkgever in de regio Utrecht. Elke dag werken we allemaal aan het verder verbeteren van de zorg en de gezondheid van mensen. Samen creëren we de zorg van morgen

We willen vooroplopen en de zorg in Nederland verder brengen. De komende jaren willen we meer waarde toevoegen aan het leven van mensen. Goede zorg is teamwork en wij geloven dat we echt het verschil kunnen maken door unieke samenwerkingen op te zoeken en samen grenzen te verleggen. 

En dat gebeurt op veel verschillende vlakken. Denk aan medisch-technische innovaties of de robots die ons helpen het ziekenhuis schoon en steriel te houden. Het UMC Utrecht zoekt de samenwerking regionaal, nationaal en internationaal.  We werken o.a. nauw samen met andere UMC’s, ziekenhuizen, huisartsen, thuiszorg en verpleeghuizen. 

Vernieuw jij met ons mee?

Wij geloven in de kracht van diversiteit, het maakt ons vollediger en beter in ons werk. Dankzij die verschillende perspectieven kunnen we ons beter verplaatsen in de patiënt. En herkent de patiënt zich in ons. En zo sluit ons onderzoek aan bij veel verschillende mensen en geven we inclusief onderwijs.

Werken bij

Je werkt mee aan en je werkt met vooruitstrevende toepassingen waarmee we zorg en gezondheid nu en in de toekomst continue verbeteren. Werk je bij het UMC Utrecht dan geldt voor jou de cao van de universitair medische centra (cao umc). Het UMC Utrecht heeft van alles georganiseerd om je te helpen jezelf te blijven ontwikkelen. We hebben bijvoorbeeld digitale leerplatformen en initiatieven voor combinatiefuncties.

Leren bij

Onze missie is het bekwaam maken én houden van zorgprofessionals. Kwaliteit en patiëntveiligheid staat bij ons centraal. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de speerpunten van zorgorganisaties.

Centraal in onze opleidingen staat het werkplekleren. We ondersteunen afdelingen door een duidelijk praktijkcurriculum aan te bieden. Dit bestaat uit themakaarten met kenmerkende beroepssituaties. Praktijkbegeleiders vinden het begeleiden hierdoor makkelijker en studenten weten beter wat van hen wordt verwacht.

Ons onderwijs is zo ingericht dat de student zowel student als werknemer kan zijn. Dit realiseren we door gebruik te maken van vormen van leren die zich het beste verhouden met de dynamiek van het arbeidsproces, zoals leren op de werkplek, zelfstudie en e-learning.

Meer informatie over

Opleidingsplekken Verpleegkunde

Traineeship Verpleegkunde


Webclip afbeelding

Vacatures UMC Utrecht

Bekijk de 135 actuele vacatures van UMC Utrecht en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van UMC Utrecht maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Heidelberglaan 100
3584 CX
 Utrecht