Tergooi

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.

Tergooi is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen. Een zorgorganisatie die doorlopend ontdekt hoe zorg beter kan.

Tergooi wil uitgroeien tot een speler in de voorhoede van de zorg. In een sector waarin alles beweegt, kan Tergooi niet stil blijven staan. De belofte is Tergooi zorgt vooruit. Tergooi zet daarom voortdurend belangrijke stappen richting de toekomst.

Tergooi zal namelijk één hoofdlocatie krijgen in Hilversum, op zorgpark Monnikenberg. Locatie Blaricum zal blijven bestaan maar krijgt op den duur een andere invulling met bijvoorbeeld poliklinieken en ruimte voor andere zorgaanbieders.

Twee fases
Tergooi gaat de nieuwbouw van het nieuwe ziekenhuis in Hilversum in twee fases uitvoeren. In 2017 start de eerste fase, waarbij de nieuwbouw wordt gecombineerd met het huidige ziekenhuisgebouw. De voorbereidingen daarvoor beginnen in 2016. De tweede fase start vanaf 2020, waarbij de nieuwbouw wordt voltooid en het huidige gebouw in Hilversum op den duur wordt afgebroken.

Samenwerking
Met de nieuwbouw in Hilversum kan Tergooi in de toekomst nog beter inspelen op de nieuwste medische inzichten en tegemoetkomen aan de wensen van onze patiënten en bezoekers. De aanwezigheid op Monnikenberg is goed voor de samenwerking met huidige en toekomstige partners.

Tergooi bouwt aan een stevige maatschappelijke positie in de gezondheidsregio Gooi en Vechtstreek. Het zorgaanbod heeft Tergooi daarom logisch georganiseerd naar de locaties van Tergooi in Hilversum, Blaricum en Weesp. Vanzelfsprekend organiseert Tergooi deze zorg in afstemming met regionale partners.

Kenmerkend voor de Gooi en Vechtstreek is de hoge bevolkingsdichtheid en de aanwezigheid van veel zelfstandige behandelcentra (ZBC’s), ziekenhuizen en academische centra. Dit maakt dat u als patiënt een ruime keuze heeft. Tergooi treedt op als verbinder en zoekt de samenwerking wanneer dat de kwaliteit van zorg voor de patiënt ten goede komt. Bijvoorbeeld door middel van het initiatief Gezondheidsstudio.

Vacatures Tergooi

Bekijk de 64 actuele vacatures van Tergooi en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Tergooi maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Van Riebeeckweg 212
1213 XZ
 Hilversum