St. Antonius Ziekenhuis

Werken bij Antonius

Als je in een inspirerende omgeving wilt zijn, waar gedreven mensen het verschil kunnen maken en aangemoedigd worden een stapje extra te zetten om iets bijzonders te creëren, op elk gebied, dan is St. Antonius Ziekenhuis the place to be.

Wij geloven dat het de moeite waard is je te laten verrassen en te blijven verwonderen. Ook als het tegenzit. Dat dat niet altijd makkelijk is, zien wij iedere dag. Maar we zien ook dat er zelfs dan mooie momenten zijn. Verhalen van doorzetters, die iets weten te bereiken. Of het nu patiënten zijn die hun leven ondanks ziekte zo gewoon mogelijk door leven, medewerkers die onze zorgprocessen iedere dag een klein beetje weten te verbeteren, of artsen die nieuwe medische ingrepen en behandelingen uitvinden. Allemaal mensen die nieuwsgierig zijn hoe het anders kan. Creatiever. En, hoewel het gek klinkt in een ziekenhuis, leuker. Ze halen eruit wat erin zit. Zo zorgen we samen voor kwaliteit van leven.

 

Webclip afbeelding

Vacatures St. Antonius Ziekenhuis

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van St. Antonius Ziekenhuis maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Koekoekslaan 1
3435 CM
 Nieuwegein