Spoor030

Spoor030 is een jonge organisatie die aanvullende jeugdhulp biedt in het oostelijke gedeelte van Utrecht. We werken daarbij nauw samen met, en aanvullend op, de buurtteams, de jeugdgezondheidszorg of huisartsen bijvoorbeeld.  

 

“We proberen ons werk als team zo multidisciplinair mogelijk neer te zetten. Dat kan bij Spoor030. Ik ervaar veel vrijheid om te doen wat nodig is en expertise uit het team in te zetten. Ik vind het als mens en als psychiater heel belangrijk om te kijken naar het hele gezin.”

Romée Lambrechtsen, kinder- en jeugdpsychiater Spoor030

Door wijkgerichte samenwerking vanuit verschillende disciplines plaatsen we het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal. En met wijkgericht bedoelen we ook écht in de wijk. Zo komen we thuis langs, hebben we gesprekken op school of op een locatie waar jongeren of ouders dat prettig vinden. We werken hierbij vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid. We gaan uit van de veerkracht van kinderen, jongeren en gezinnen en kijken naar wat ze zelf het liefste willen veranderen.

Werken bij

Werken voor Spoor030 is niet alleen leuk en uitdagend. Het dwingt je ook om buiten de gebaande paden te denken en met inventieve oplossingen te komen. Zo werk je in een team met meerdere expertises vanuit één plan samen om vragen van Utrechtse kinderen, jongeren en hun ouders te beantwoorden.

  • Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze vacatures, we zijn benieuwd wie jij bent en vertellen je graag meer.
  • Lees hier het interview met Romée en laat je inspireren door haar kijk op werken bij Spoor030
  • Niks missen? Volg ons dan op LinkedIn en maak een vacature alert aan, dan ben je altijd als eerste op de hoogte.
     
    Spoor030 is een initiatief van Timon, Dokter Bosman en Pluryn. 

Contactpersoon

Spoor030
Jeugdzorg
Pahud de Mortangesdreef 65
3562 AB
 Utrecht