Sherpa

Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je thuis bent. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waar je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking.

Met ongeveer 1500 medewerkers en 600 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo’n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de regio Gooi, Eemland en Vechtstreek. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.

Bekijk hier onze locaties voor zorg, ondersteuning en dagbesteding.

Werken bij

Zoek je uitdagend en zinvol werk bij een zorgorganisatie waar je je kunt ontwikkelen? Sherpa biedt volop mogelijkheden voor gedreven professionals die iets willen betekenen voor mensen met een beperking. We kijken vooral naar de mogelijkheden van mensen, hoe klein ook. Samen zoeken we naar iemands levenspad. Wat zijn iemands talenten en dromen? Wij geloven in samenwerken en het delen van kennis. Immers, samen kom je verder dan alleen. Elkaar verder brengen, daar staan we voor. Dit krijgt betekenis in de relatie en samenwerking tussen cliënt, familie en medewerker. Het vraagt om lef bij medewerkers. We geven je het vertrouwen en we ondersteunen je. Pak die ruimte.

Bekijk hier onze vacatures.

Leren bij

Bij Sherpa besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Door middel van trainingen, cursussen, workshops en opleidingen optimaliseren wij de kwaliteit van onze dienstverlening en spelen we in op nieuwe ontwikkelingen. Vooral het leren in de praktijk speelt hierbij een grote rol: het geleerde direct toepassen vanuit jouw behoefte en wat je meemaakt in de praktijk: door die ervaring leer je het makkelijkst. Dit is onze visie op leren en ontwikkelen. Sherpa heeft meerdere keurmerken en is als leer-werkbedrijf gecertificeerd. Op dit moment volgen ruim 100 studenten praktijkonderwijs binnen onze organisatie.

Combinatie leren & werk

Bij Sherpa kun je een landelijk erkend mbo-diploma voor de gehandicaptenzorg halen. Je werkt en leert in de praktijk en volgt een praktijk gestuurde opleiding (bij Sherpa in Baarn) of een reguliere opleiding via het ROC Landstede in Harderwijk. Juist voor mensen die al een andere opleiding hebben en zich willen omscholen, biedt Sherpa kansen doordat je binnen dit vraag-praktijk gestuurde onderwijs een kortere opleidingsduur kan hebben, die op maat gemaakt is voor jou.

Ook kun je jouw carrière een switch geven en het roer helemaal omgooien. Dat doe je door een diploma vanaf niveau 2 mee te brengen en een flinke dosis motivatie en leergierigheid. Dan maken we een op maat opleidingsadvies voor jou en kun je in een jaar een vakbekwaamheid halen. Bel gerust om te vragen naar de mogelijkheden!

Webclip afbeelding

Vacatures Sherpa

Bekijk de 50 actuele vacatures van Sherpa en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Sherpa maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Zandheuvelweg 4
3744 MN
 Baarn