Santé Partners

Als Santé Partners zijn we richting stakeholders de samenwerkingspartner in (jeugd)zorg, wonen, welzijn en diensten in de regio Utrecht en Midden Gelderland. We ondersteunen, onder de merken Vitras en STMR, mensen thuis of dichtbij in de wijk zodat zij kunnen leven, wonen en meedoen zoals zij dat willen. Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving, activeren we de kracht van mensen en dragen we bij aan hun welbevinden en vitaliteit. Dat doen we vanuit het principe van positieve gezondheid met inzet van wijkteams die weten wat hun cliënten nog zelf kunnen en wat ze daarnaast nog aan zorg en ondersteuning nodig hebben.

Wij leggen het accent op de mens zelf en niet op de ziekte, problemen of beperkingen. Je gezond voelen omvat immers veel meer en gaat niet alleen om niet ziek zijn, of geen lichamelijke of geestelijke klachten hebben. Een goede balans vinden tussen dingen die plezier en energie geven en dingen die minder goed gaan, maken het leven leuk(er) en aangenaam. Zelf regie houden over het eigen leven en de gezondheid speelt daarbij een belangrijke rol.

Werkgebied
Wij zetten de zorg, dienstverlening en netwerk in binnen het werkgebied Rivierenland, Bommelerwaard, de Betuwe, de regio Arnhem en de regio Utrecht. In alle gemeenten werken we samen met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, apotheken, gezondheidscentra, welzijnsorganisaties, GGZ, GGD, zorgorganisaties, verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Vacatures Santé Partners

Bekijk de 29 actuele vacatures van Santé Partners en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Santé Partners maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Geestelijke Gezondheidszorg
Jeugdzorg
Sociaal werk
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Siependaallaan 1
4003 LE
 Tiel