's Heeren Loo

Word begeleider en help op jouw manier
Met jouw ervaring, kennis en ideeën maak jij het verschil. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie.

Werken bij ’s Heeren Loo is leuk. Geen dag is hetzelfde. En je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Laat je inspireren door het verhaal van Jasmien.

"In mijn werk vertrouw ik echt op mijn onderbuikgevoel. Vaak zie je aan het gezicht van iemand of hij zijn dag heeft of juist niet. En daar probeer ik dan op in te spelen. En dat maakt het ook zo mooi, om elke dag weer te ontdekken hoe het met de cliënten gaat en wat ik voor hen kan doen. Er zijn best veel vooroordelen over de gehandicaptenzorg. En dat vind ik zo stom. Het is zóveel meer dan mensen denken. En het is echt niet altijd alleen maar leuk en gezellig, maar het is zulk dankbaar werk. Ik gun dat iedereen!“

Jasmien

's Heeren Loo  zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, in 800 locaties verspreid door het hele land. We begeleiden en ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met lichte én ernstige beperkingen. We kijken daarbij naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt.

Werken bij

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Werken bij ’s Heeren Loo is leuk en uitdagend. Elke dag is een beleving. Hoe vul jij je werk en leven graag in?

Kijk voor meer informatie over werken bij 's Heeren Loo en onze vacatures op onze website. Je kunt er ook een jobalert aanmaken.

Contactpersoon

Recruiter 's Heeren Loo regio Midden-Nederland

Leren bij

Leer je graag in de praktijk? Combineer dan werken en leren bij ’s Heeren Loo. Dit kan als je een BBL traject/deeltijdopleiding volgt en ook als je een BOL opleiding/voltijdopleiding volgt. Je leert dus veel in de praktijk.

Wij bieden altijd leerwerkplekken aan die starten op meerdere momenten in het jaar. Indien wij hiervoor vacatures hebben zullen wij deze plaatsen op de werken bij website van 's Heeren Loo. Je kan ze dan vinden in de vacaturebank via tabblad werken & leren. We adviseren je daarom om regelmatig onze website in de gaten te houden. Of zet de jobalert aan.

Contactpersoon

Coördinator Praktijleren regio Midden-Nederland
Webclip afbeelding
Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg
Jeugdzorg
Berkenweg 11
3818 LA
 Amersfoort