Reinaerde

Bij Reinaerde willen we van waarde zijn in het leven van mensen met een beperking. We doen waar we goed in zijn en daar zijn we trots op, maar we kunnen het niet alleen. Kom jij ons daarbij helpen?

 

"Over vijf jaar zie ik mijzelf vast op een groep werken. Dan heb ik mijn opleiding gehaald en hoop ik goed mee te kunnen draaien in het team."

Tycho van der Wiel, begeleider in opleiding op De Heygraeff

Zo werken wij bij Reinaerde

Respectvol met elkaar omgaan is één van de belangrijkste succesfactoren in het contact tussen cliënten, medewerkers, vrijwilligers en familie van cliënten. De gedragscode is opgesteld als afspraak én belofte voor hoe we ons gedragen.
De regels gelden voor iedereen die bij Reinaerde werkt. Cliënten, hun familie en vertegenwoordigers en anderen die op wat voor manier dan ook met Reinaerde in aanraking komen, mogen ons op deze regels aanspreken.

Samen leven, samen zorgen
Dit is de kern van onze strategie en het sluit naadloos aan op onze missie: we willen van waarde zijn in het leven van mensen met een beperking. Samen met anderen bouwen we aan een betere wereld om ons heen waarin iedereen een rol van betekenis heeft.

De strategie in beeld
Om een beeld te geven van de strategie voor 2023-2025 is er een animatievideo gemaakt.

Locaties:

Door heel de provincie Utrecht kunnen mensen met een beperking en hun familie terecht voor de ondersteuning van Reinaerde. 

Op de website vind je meer informatie over alle locaties en alle dienstverlening.

Ben jij onze nieuwe collega?

We doen waar we goed in zijn en daar zijn we trots op. En we kunnen en willen het niet alleen, zeker niet in deze tijden van personeelstekorten. Cliënten, familie, mensen uit de buurt, zorgprofessionals, ondernemers en andere (zorg)organisaties: samen zijn we betrokken bij de zorg en ondersteuning van mensen met een beperking. Iedereen draagt op zijn eigen plek bij aan de zorg en ondersteuning van mensen met een beperking. Met elkaar delen we ervaring, kennis en talent. Daarbij zijn onderling vertrouwen en gelijkwaardigheid onmisbaar.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Bekijk dan onze vacatures en hopelijk tot snel! 


Werken bij

Werken bij Reinaerde

Ben jij een betrokken professional of professional in opleiding? Ga je voor een baan met afwisseling en mogelijkheden voor ontwikkeling van jezelf? Maak dan kennis met Reinaerde, dé zorgorganisatie in de regio Utrecht.
Als medewerker, leerling of stagiair bij Reinaerde ondersteun je mensen in hun dagelijks leven. We zoeken flexibele en ondernemende mensen met inlevingsvermogen.
Reinaerde heeft regelmatig vacatures voor allerlei functies bij één van de vele locaties in de provincie Utrecht. Op de werkenbij.reinaerde.nl vind je een overzicht van de actuele vacatures.

Contactpersoon

werkenbij Reinaerde

Leren bij

Leren bij Reinaerde

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons stage te komen lopen. We vertellen je graag hoe het werkt en welke mogelijkheden wij voor jou hebben.
Volg je een (zorg) opleiding op mbo- of hbo-niveau bijvoorbeeld Maatschappelijk Zorg, Verzorgende IG, Verpleegkunde of Social Work, dan ben je bij ons van harte welkom.

Bij Reinaerde staat niet alleen de zorg voor mensen met een beperking centraal, maar zeker ook jouw ontwikkeling. Zowel in je vak als persoonlijk. Samen werken we aan jouw vliegende start als professional in de gehandicaptenzorg.

Bekijk de vlog van Tycho over zijn ervaring als leerling begeleider.

Bekijk hier jouw mogelijkheden voor een werk/leertraject of stage binnen Reinaerde.

Contactpersoon

werkenbij.reinaerde.nl/werken-en-leren

Vrijwilligers bij

Welkom vrijwilligers!

Wat houdt vrijwilligerswerk in? Iets voor een ander betekenen en bijzondere ontmoetingen. Dit kan door samen leuke activiteiten te ondernemen zoals wandelen, creatief bezig zijn, mensen naar een club brengen, meehelpen bij feesten, voorlezen, klussen etc. Dit kun je alleen doen, maar ook met andere vrijwilligers samen. Waarmee je kunt helpen, waar je dit gaat doen en hoe vaak, overleg je met de locatie waar je vrijwilligerswerk wilt gaan doen of met de coördinator Informele Zorg. Er is keus genoeg.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij Reinaerde vind je hier.

Vacatures Reinaerde

Bekijk de 44 actuele vacatures van Reinaerde en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Reinaerde maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA
 Utrecht