Sofia Zorg

Bij Sofia Zorg zorgen wij ervoor dat onze cliënten de beste zorg mogelijk ontvangen. Door de tijd die wij onze medewerkers kunnen meegeven is er meer tijd om de cliënt beter te leren kennen, zodat je een goede band kan aangaan en op die manier betere zorg kan leveren. Dit vergroot de kwaliteit van leven van de cliënt en daar doen wij het voor!

Wij denken met je mee over hoe jij je zo goed mogelijk kan ontwikkelen en helpen je hiermee door je de juiste scholing aan te bieden zodat jij de beste versie van jezelf kan worden.

Mocht je meer tijd of een flexibel rooster nodig hebben om dit te kunnen realiseren staan wij achter je.

Bij Sofia Zorg zorgen wij voor elkaar.

Werken bij

Onze integrale zorg is persoonlijk en professioneel en wordt niet bepaald door complexe regels. We werken wijkgericht met de wijkverpleegkundige als spin in het web. Comfort in de eigen vertrouwde omgeving is uitgangspunt en er is écht tijd voor de cliënt en zijn/haar familie en mantelzorgers. Wij bieden verzorging en verpleging aan (chronisch) zieken en ouderen. Daarnaast verlenen we mantelzorgondersteuning. Onze medewerkers zijn hierbij een onmisbare factor van betekenis!

Webclip afbeelding

Vacatures Sofia Zorg

Bekijk de 1 actuele vacatures van Sofia Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Sofia Zorg maak dan een vacature-alert aan.