Home Instead Utrecht

Home Instead Thuisservice is thuiszorg, maar dan anders. Bij ons ligt het accent op persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Met aandacht én tijd voor senioren die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.

 

Thuiszorg, maar dan anders!

Home Instead Thuisservice Utrecht

Blije klanten en blije medewerkers. Het bestaat. Wij laten dat elke dag weer zien. Sinds 2019 in Utrecht.

Zelf beslissen, alles doen op de manier waarop je altijd gedaan hebt. Voor ons is dat heel logisch. Bij Home Instead stemmen we de dienstverlening af op de behoefte van iemand. Dat doen we met aandacht en met oprechte belangstelling. Wij zorgen ervoor dat mensen op prettige wijze thuis kunnen blijven wonen. Want thuis is meer dan alleen de woning. Het is een gevoel van je geborgen en veilig voelen. Jezelf kunnen zijn.

Dienstverlening en gastvrijheid stellen we centraal. Juist in de zorg is hieraan behoefte. Hierdoor hebben we niet alleen hele tevreden klanten maar ook hele blije medewerkers. Elke keer weer lukt het ons de juiste medewerker te matchen bij onze klant. Dit leidt geregeld tot parels van verhalen. Klanten en mantelzorgers die gelukkig en dankbaar zijn. Daar worden wij dan weer gelukkig van.

Werken bij

Vind jij het ook belangrijk dat senioren zo lang en zo veilig mogelijk thuis kunnen blijven wonen? En zou je hier graag jouw steentje aan bijdragen? Heb je daarnaast een zorghart én sta je altijd klaar voor anderen? Dan is Home Instead Thuisservice op zoek naar jou! Samen maken we het verschil in het leven van onze senioren, onze klanten.

Bekijk onze openstaande vacature van CAREGiver en solliciteer direct!

https://www.homeinstead.nl/utrecht/vacatures/caregiver-utrecht 

Vacatures Home Instead Utrecht

Bekijk de 1 actuele vacatures van Home Instead Utrecht en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Home Instead Utrecht maak dan een vacature-alert aan.

Sociaal werk
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT
 Utrecht