Professionals in NAH

Betrokken begeleiding voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun omgeving.

Professionals In NAH begeleidt mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in hun eigen woon- en leefsituatie. Uitgangspunt is de individuele vraag van de cliënt. Samen bekijken we wat de mogelijkheden en wensen zijn op het gebied van wonen, leven en werken. Professionals in NAH biedt ondersteuning en structuur, waarmee men zoveel mogelijk sturing aan zijn/haar leven kan geven. In principe nemen wij geen taken uit handen, maar zoeken samen naar mogelijkheden om zoveel als mogelijk de eigen regie in handen te houden.

Werken bij

Onze organisatie levert begeleiding thuis aan mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel. Daarbij speelt de directe omgeving een belangrijke rol. We zoeken mensen die mee willen groeien binnen ons bedrijf. Die betrokken begeleiding willen geven zonder last te hebben van gedoe binnen een organisatie. Mensen die zelfstandig zijn en sturing willen en kunnen geven aan hun eigen agenda en werk.
We zijn een bedrijf waar veel aandacht is voor deskundigheidsbevordering en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega's.
Nieuwsgierig? Kijk eens op onze website www.nah.nl.

Contactpersoon

Gehandicaptenzorg
Postbus 23
7240 AA
 Lochem