Vitaal Thuiszorg

Vitaal thuiszorg is een organisatie die in het Gooi en de Achterhoek de best mogelijke zorg wil bieden aan mensen die zorg thuis of ondersteuning in huis nodig hebben. We verlenen deze zorg met persoonlijke aandacht voor ieders welbevinden. Het streven is de beste zorg en dienstverlening op maat te leveren waarbij de cliënt wordt ondersteunt om zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren. Dat noemen wij zorg tot achter de komma!

Ondernemend en flexibel

Vitaal Thuiszorg is een ondernemende organisatie in de zorg. Juist vanuit het ondernemerschap kunnen we flexibel meebewegen in het werkveld waarbij de zorgvraag van de cliënt en de efficiënte opzet van de zorg hand in hand gaan. Zorg en diensten worden geleverd op basis van ZIN (zorg in natura) of het PGB (persoonsgebonden budget) van de cliënt of op particuliere basis.

Kernwaarden organisatie

Vitaal Thuiszorg staat voor betrouwbaar, daadkrachtig, klantvriendelijk, professioneel, ambitieus, flexibel en snel kunnen handelen. Deze kernwaarden vormen het uitgangspunt voor al ons handelen en geven een beeld van onze identiteit. Van daaruit willen wij, binnen de grenzen van wat mogelijk is, diensten aanbieden op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Zorg op maat

Wij willen zorg op maat leveren, wat betekent dat zelfbeschikking van de cliënt richtinggevend is voor alle ondersteuning/zorgverlening die wordt afgesproken. Hierbij zal intensief worden samengewerkt met partners vanuit het (sociale) netwerk van de cliënt en (desgevraagd) professionele en maatschappelijke partners van de zorgaanbieder.

Werken bij

Vitaal Thuiszorg is altijd op zoek naar enthousiaste mensen met een zorghart, die ons team willen komen versterken. Of je nou gediplomeerd verpleegkundige of verzorgende bent, opgeleid wilt worden óf ongediplomeerd aan de slag wilt in de thuiszorg, wij hebben op al deze vlakken mogelijkheden en lichten deze graag mondeling toe. Bel, app of mail dus gerust!

Leren bij

Als erkend praktijkopleider begeleiden wij jou graag bij jouw opleiding tot Verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4 of 5. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij de opdrachten, planning en het oefenen in de praktijk.

Vacatures Vitaal Thuiszorg

Bekijk de 3 actuele vacatures van Vitaal Thuiszorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Vitaal Thuiszorg maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Huizermaatweg 37
1273 NA
 Huizen