Inovum

Inovum is een middelgrote zorgorganisatie die faciliteiten en zorg biedt voor ouderen in Hilversum en Wijdemeren. Inovum onderschrijft het overheidsbeleid dat de zorg vorm moet worden gegeven op basis van eigen regie van de cliënt en het belang daarbij van wijkgericht (samen-)werken.

Inovum wil zich specifiek onderscheiden met liefdevolle en vooruitstrevende zorg. Onder liefdevolle zorg verstaan wij zorg met aandacht, zorg die persoonlijk is, zorg die het welbevinden en welzijn van de cliënt voorop stelt en zorg die integer is. Met vooruitstrevende zorg bedoelen wij dat onze zorg bij is met de moderne eisen van de tijd; dat de zorg plaatsvindt in een prettige leefomgeving en met up-to-date technologie; dat Inovum qua kwaliteit van zorg, personeel en bedrijfsvoering bij de koplopers hoort in Nederland; en dat Inovum beter wil doen wat er beter kan!

Onze kernwaarden zijn: eigen regie, liefdevol en samen.

  • Eigen regie, omdat we geloven dat ieder mens, ook binnen de beperkingen die hij of zij heeft, de eigen regie heeft.
  • Liefdevol, omdat onze medewerkers vanuit hun hart kiezen voor de zorg! Zorg met aandacht, die integer en persoonlijk is en het welbevinden van de cliënt voorop stelt.
  • Samen, omdat we met alle disciplines en vrijwilligers samen werken met de cliënt, zijn familie en mantelzorgers. Waar nodig en nuttig werken we actief samen met andere organisaties.

Inovum werkt vanuit de visie dat scholing en deskundigheidsbevordering belangrijk zijn voor de kwaliteit van het werk. Goed opgeleide medewerkers zijn beter in staat tot het dragen van verantwoordelijkheid en het nemen van goede beslissingen. Scholing draagt bij aan het welbevinden van de medewerker. Iemand die de kans krijgt zich te ontwikkelen, is beter gemotiveerd tot het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie en de zorgverlening.

Meer weten over de zorg en dienstverlening van Inovum? Kijk op www.inovum.nl.

Werken bij

Bij Inovum zorgen we samen voor een fijne dag. We richten onze zorg en begeleiding op het welzijn van bewoners en cliënten. Dat doen we met elkaar: professionals, cliënten, naasten, mantelzorgers en vrijwilligers. De eigen regie staat daarbij centraal. Niet alleen van bewoners en cliënten, maar ook van jou als medewerker. Inovum biedt veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Wil je een opleiding of training volgen? Een dag meelopen met een collega met een andere expertise? Wil je jouw talenten delen? Heb jij een goed idee om onze zorg en dienstverlening te verbeteren? Kom maar op!

Vacatures Inovum

Bekijk de 8 actuele vacatures van Inovum en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Inovum maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Nieuw-Loosdrechtsedijk 24
1231 KX
 Loosdrecht