Allerzorg

                                                             Allerzorg is specialist in zorg thuis.

Wij verzorgen en begeleiden onze cliënten in de eigen vertrouwde omgeving: thuis of op een andere veilige plek. Onze cliënten ontvangen specialistische zorg, zoals we dat ook aan onze naasten zouden geven. De cliënt staat bij ons centraal. Wij geven zorg op het gebied van:
• Wijkverpleging
• Wondzorg & Dermatologie
• Care for Cancer
• Ziekenhuis op Wielen
• Palliatieve & Terminale zorg
• Medisch Kindzorg
• WMO-begeleiding volwassenen en ouderen
• Jeugdhulp
• Verpleegtechnische zorg

Bij Allerzorg verlenen we specialistische zorg thuis. Van jong tot oud, in elke levensfase en bij de meest uiteenlopende zorgvragen. We doen dit met aandacht en respect voor onze cliënten, maar ook voor elkaar. Bij Allerzorg kijken we naar de mens, niet naar het nummer. En dat horen we terug van onze medewerkers, die met veel plezier bij ons werken. Maar er is nog iets wat ons onderscheidend maakt.

Als (toekomstig) zorgverlener weet jij als geen ander: de mooiste zorg wordt geleverd op de plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Gewoon thuis, daar waar je het liefste bent. Als zorgverlener bij Allerzorg kom je dus bij mensen thuis. Je maakt onderdeel uit van hun omgeving, bouwt een vertrouwensband op en weet wat er speelt in hun leven. Maar dat is niet alles!

Specialistische zorg thuis vraagt om deskundigheid. Om doorzettingsvermogen en inzicht. En boven alles: een wil om op volle kracht vooruit te gaan. Om te innoveren en ondernemen dus. En dat doen we dan ook volop. Samen met al onze collega's zetten we ons elke dag opnieuw in om de beste zorg te verlenen. Niet alleen met aandacht en respect voor onze cliënten, maar ook met innovatieve oplossingen en methoden.

Als je bij Allerzorg werkt, is er ruimte voor leergierigheid. Voor nieuwe oplossingen, of soms gewoon een aanpak die beter werkt. Maar je kunt ook groter denken. Stel je eens voor wat je daarmee voor jouw cliënten kunt betekenen! Hoe waardevol het is dat cliënten nu bijvoorbeeld voor sommige behandelingen niet langer in het ziekenhuis hoeven te liggen, maar gewoon thuis de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben.

Niet voor niets maakt dat ons een van de meest ondernemende zorgorganisaties van Nederland. En daarmee worden we gewaardeerd door onze cliënten met een 9+.

Werk jij graag in een innovatieve en ondernemende zorgorganisatie? Vind jij het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en word jij blij van vooruitgang? Bekijk dan onze vacatures, we hopen je te mogen verwelkomen als collega!                                       

Werken bij

Werken bij dé specialist in zorg thuis

Wij hebben de drive om dé beste zorg aan huis te bieden.
Voor onze cliënten.
Elke dag opnieuw.
Ga jij deze ambitie met ons aan?

De zorg beter maken, onze zorgprofesionals zijn daarin van onschatbare waarde, dat zien wij. Wij geven je daarom als zorgverlener alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je innovatieve ideeën uit te voeren of je te specialiseren in het zorgvak. Zodat jíj de zorg nóg beter kunt maken!

Wij staan voor investeren in jezelf, het samen doen en zorgen zoals jij dat graag wilt. 

Kijk op onze website: https://www.werkenbijallerzorg.nl/ voor meer informatie of neem contact op met Renée.

Leren bij

Word leerling bij Allerzorg en start je loopbaan in de thuiszorg!
Een loopbaan in de zorg start je bij Allerzorg. Wij bieden je de mogelijkheid om te leren in de praktijk en ook je zorgopleiding te volgen. Dat kan bij een regionale onderwijsinstelling, of intern via onze eigen erkende Academie. Ontdek jouw kansen en lees verder!


Wij zijn een landelijke organisatie en daarom hebben we ontzettend veel mogelijkheden voor jou. Allerzorg is een plek waar talent groeit en tot bloei komt. Vanwege de veelzijdigheid van onze zorg én onze innovatieve blik op de zorg thuis, is er veel ruimte voor jouw creatieve ideeën. Als leerling draai je volwaardig mee in het team.Je hoort er helemaal bij!

Wil je jouw talent inzetten voor goede zorg en zelf groeien in het vak én als persoon? Kijk op de website voor meer informatie of neem contact op met Renée.  https://www.werkenbijallerzorg.nl/leren-werke

Vacatures Allerzorg

Bekijk de 4 actuele vacatures van Allerzorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Allerzorg maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Pompmolenlaan 10 A
3447 GK
 Woerden