Vierstroom Zorg Thuis

Vierstroom helpt u om op de gemakkelijkste manier zelfstandig te blijven. Wij bieden u alle zorg en hulp die u thuis nodig heeft. Van huishoudelijke hulp, alarmering, verpleeghuiszorg aan huis tot verpleging en verzorging. Wij regelen het.

De mensen van Vierstroom zijn regionale experts in hulp, zorg en service. Actief in het gebied van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven. Met persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoeften vormen zij een vertrouwd gezicht in een snel veranderende wereld.

Dringende zorgvraag?
Na een operatie, een blessure of ander ongemak kunt u zomaar ineens geconfronteerd worden met een dringende zorgvraag. Dan is het wel zo prettig dat u snel geholpen wordt. Binnen 2 uur regelen we alle zorg die u dan thuis nodig heeft. Gegarandeerd.

Extra’s voor leden?
Wie lid wordt van Vierstroom heeft een streepje voor. Want als lid heeft u niet alleen eenvoudig toegang tot de beste zorg, u profiteert ook van allerlei extra’s. Denk aan het gratis lenen van krukken en 10% korting op producten in de Vierstroom thuiszorgwinkels. U ontvangt bovendien aantrekkelijke kortingen op onze diensten aan huis, bijvoorbeeld op onze klussendienst, schoonmaakservice, pedicure en kapper. En met onze voordelige zorgverzekering bespaart u al gauw honderden euro’s per gezin per jaar. Als lid heeft u het allemaal binnen handbereik.

De bedrijven Zorg Thuis, Hulp Thuis, Veilig Thuis, Verpleeg Thuis en Ledenservice vormen samen Vierstroom, dat onderdeel is van Fundis.

Fundis neemt deel in verschillende ondernemingen, soms alleen, soms met partners. Elk bedrijf is actief op een specifiek terrein binnen de zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Van thuiszorg tot persoonlijke alarmering, van welzijn tot diëtetiek en van verpleeghuiszorg tot huishoudelijke hulp. Fundis ontwikkelt, faciliteert en realiseert vernieuwing van de zorg. Nieuwe producten en diensten voor onze cliënten, nieuwe verdienmodellen als de verzorgingsstaat het niet meer betaalt en ook een vernieuwende filosofie over de aansturing van onze eigen organisatie. Fundis fungeert als strategische holding voor zo’n twintig bedrijven, vier daarvan vormen samen het merk Vierstroom. De ondernemingen van Fundis geven de zorg van de toekomst vorm. Samen met partners, overheid en wetenschap. Van zorgen voor naar zorgen dat. Meer weten? Lees meer over Fundis.

Wil jij écht iets voor anderen betekenen?

Door alle veranderingen in de zorg kan het idee ontstaan dat alles alleen nog maar om het verlenen van basiszorg draait. Wij merken juist dat cliënten langer thuis willen wonen en daar zelf de regie over willen houden. Dat gaat niet altijd vanzelf. Dat vraagt om mensen die complexe zorg kunnen bieden, die verantwoordelijkheid durven nemen en vooral iets voor anderen willen betekenen. Bij Vierstroom werken we daar graag aan. Elke dag weer. Waarbij we beseffen dat het steeds belangrijker wordt om risico’s goed in te schatten, verbanden te leggen tussen aandoeningen en op tijd in te grijpen, als dat nodig is. Dat maakt werken in de zorg een échte uitdaging. Wil jij samen met ons het verschil maken en werken bij Vierstroom?

Word jij onze nieuwe collega?

Zoek je een uitdagende baan waarin je een wereld van verschil maakt voor iemand anders? Een baan met verantwoordelijkheid en een manier van werken die bij jou past? Ga dan snel naar direct solliciteren!

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg