Arkin

Welkom bij Arkin, dé Randstedelijke GGZ aanbieder met 12 specialismen in psychiatrie en verslavingszorg. Bij Arkin werken 4.200 betrokken, gedreven professionals die hun nek durven uitsteken. Zij zijn continu op zoek naar maatwerkoplossingen voor hun cliënt. Daarbij telt kwaliteit, steeds opnieuw. Wij stimuleren medewerkers dan ook via uitgebreide opleidingsprogramma’s zich blijvend in hun vakgebied te ontwikkelen.

Samen Sterker!

Missie Arkin
Arkin biedt zorg op maat, waarbij ze samenwerken met onder andere de gemeente, politie en woningbouwverenigingen. Hun motto is daarom ook: ‘Samen sterker’. Daarover kun je hier meer lezen.

Wat doet Arkin
Voor iedere vorm van geestelijke gezondheidsproblemen kun je bij Arkin terecht. Van preventie en ggz-basiszorg tot specialistische psychiatrie en verslavingszorg, en van forensische en intensieve zorg tot reclasseringstoezicht en spoedeisende hulp.

In het kader van preventie zorgt Arkin dat mensen op laagdrempelige wijze met hen in contact kunnen komen. Zo bieden ze een online zelftest en online zelfhulp aan, evenals een gratis persoonlijk adviesgesprek en cursussen. Ook familie en naasten van iemand met psychische problemen kunnen zich gratis aanmelden voor speciale cursussen en advies.

Daarnaast biedt Arkin specialistische geestelijke gezondheidszorg op alle mogelijke gebieden. Onder Arkin vallen verschillende specialismen die zich richten op specifieke problematiek, zoals Jellinek (verslavingsproblematiek), Novarum (eetstoornissen en obesitas), NPI (persoonlijkheidsstoornis), Inforsa (forensische zorg) en het Sinai Centrum (PTSS of trauma). In totaal heeft Arkin 12 specialismen.

Activiteiten van Arkin
Om de zorg die ze leveren constant te blijven ontwikkelen en verbeteren, heeft Arkin ook een eigen onderzoeksafdeling. Hierbij werken ze nauw samen met de Amsterdamse universiteiten. De focus van het onderzoek bij Arkin ligt op drie gebieden: oorzaken en behandeling van verslavingsgedrag, Ernstige Psychotische Aandoeningen (EPA) en evidence based psychologische interventies.

Daarnaast is Arkin een vooraanstaand opleidingsinstituut. Er werken meer dan 200 zorgprofessionals in opleiding. Zij krijgen de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen te werken. Je kunt bij Arkin onder andere worden opgeleid tot psychiater, gezondheidszorgpsycholoog en verslavingsarts. Voor verpleegkundigen is er de opleiding tot verpleegkundige in de psychiatrie en Verpleegkundig Specialist specialisme GGZ. Verpleegkundigen vormen binnen Arkin de grootste groep professionals. Omdat de zorgprofessionals van doorslaggevend belang zijn voor de kwaliteit en continuïteit van zorg, zet Arkin ze zo veel mogelijk in hun kracht en krijgen zij veel verantwoordelijkheid

Werken bij

Arkin is dé randstedelijke ggz aanbieder met 12 specialismen die het hele spectrum beslaan. Van preventie en ggz basiszorg tot specialistische psychiatrie en verslavingszorg, en van forensiche en intensieve zorg tot reclasseringstoezicht en spoedeisende hulp.

Meer dan 4.200 betrokken zorgprofessionals staan dag en nacht klaar om jaarlijks circa 35.000 cliënten te ondersteunen in hun weg naar herstel.

De organisatie van Arkin heeft twaalf specialismen: Mentrum, PuntP, Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam, Inforsa, Novarum, Jellinek, NPI, Sinai Centrum, Arkin Ouderen, ArkinBasisGGz, Arkin Jeugd & Gezin en Roads.

Werken bij Arkin: 12 specialismen, 1 loopbaan!

Contactpersoon

Team recruitment Arkin

Leren bij

Arkin wil tot de top van de GGZ-aanbieders behoren, ook wat de beroepsopleidingen betreft. Om daarbij aan te sluiten hebben onze opleidelingen de mogelijkheid om met diverse doelgroepen te werken. Bij Arkin werken ruim 200 professionals in opleiding. Van verpleegkundige tot verslavingsarts en van GZ-psycholoog tot psychiater.

Webclip afbeelding

Vacatures Arkin

Bekijk de 18 actuele vacatures van Arkin en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Arkin maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Klaprozenweg 111
1033 NN
 Amsterdam