Amaris Zorggroep

De Amaris Zorggroep bestaat uit 13 zorginstellingen in de regio's Gooi- en Vechtstreek en Eemland en biedt een breed aanbod aan zorg, behandeling, woonvoorzieningen, thuiszorg en welzijnsdiensten. Amaris staat voor Zorg met aandacht, zo thuis mogelijk.

Werken bij
We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's met hart voor de zorg. Met name voor Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkundige niveau 4 en 5, met afgeronde zorgopleiding, zijn er voldoende mogelijkheden. Daarnaast zijn mensen met werkervaring in de zorg, maar zonder diploma, ook van harte welkom om te solliciteren. Wij bieden opleidings- en stagefaciliteiten.

Het interne flexbureau (uitzendbureau) binnen Amaris Zorggroep, biedt voornamelijk aanstellingen op basis van een 0-uren contract, maar een contract met een vast aantal uren behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Het flexbureau maakt het mogelijk om op oproepbasis te werken op verschillende locaties en afdelingen.

Ben je Helpende en nog bezig met je studie voor Verzorgende IG? Neem contact met ons op voor mogelijkheden binnen onze organisatie.

Scholing
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn en het werkklimaat als plezierig ervaren. Wij bieden de mogelijkheid voor individuele ontwikkeling door (bij)scholing.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in helpenden en verzorgenden. Ook bestaat bij ons de mogelijkheid om op oproepbasis inzetbaar te zijn. Ook kunnen wij regelmatig een stageplaats bieden aan MBO- en HBO-studenten. Deze studenten kunnen ook als oproepkracht/ vakantiekracht ingezet worden.

Opleidingen en Amaris
Amaris investeert graag in haar medewerkers. Daarom bieden wij de mogelijkheid om werken en leren te combineren. Zo kun je via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) opgeleid worden tot onder andere helpende of verzorgende. Je bent dan werkzaam op verschillende locaties binnen Amris. 

Ben je geinteresseerd in een leer-werkplek stuur dan je sollicitatie voorzien van een motivatie en cv naar academie@amaris.nl

De Amaris Academie is te bereiken via telefoonnummer: 085 - 0213113.

Bezoek voor meer informatie onze website www.amaris.nl  of mail naar vacatures@amaris.nl

 

 

Vacatures Amaris Zorggroep

Bekijk de 66 actuele vacatures van Amaris Zorggroep en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Amaris Zorggroep maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Werkdroger 1
1251 CM
 Laren