Woonzorgcentrum Maria Dommer

Over Maria Dommer

Maria Dommer bestaat al ruim 175 jaar en kan zich hiermee de oudste zorginstelling, gericht op ouderenzorg, in Maarssen noemen. Maria Dommer streeft naar een warm en respectvol werk-,leef- en woonklimaat voor een ieder die in aanraking komt met onze zorginstelling.

Maria Dommer is een lokale zorgaanbieder en biedt een breed dienstenpakket aan oudere inwoners van Maarssen en Maarssenbroek. Het woonzorgcentrum Maria Dommer ligt in het centrum van Maarssendorp, met het winkelcentrum en mooie wandelroutes langs de vecht op loopafstand. Het woonzorgcentrum telt 101 appartementen en 65 aanleunwoningen. Maria Dommer biedt ook zorg en huishoudelijke hulp bij u thuis. U kunt ook gebruik maken van onze maaltijden. Op deze website vindt alle informatie over het dienstenaanbod. Heeft u vragen over het dienstenaanbod, neemt u dan gerust contact met ons op.

Het woonzorgcentrum van Maria Dommer vindt u centraal in Maarssen. Vanuit en in dit woonzorgcentrum bieden wij u mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Hieronder vindt u de onderdelen die in Maria Dommer worden aangeboden.

  • Verzorgd wonen;
  • Endelhoven;
  • De Kleine Marie;
  • De Harmonie;
  • Aanleunwoningen.

Locaties

Woonzorgcentrum Maria Dommer - Bezoekadres

Vondelstraat 1
3601 EX  Maarssen
Verpleging, verzorging, thuiszorg
Vondelstraat 1
3601 EX
 Maarssen