Stichting Verzorgingshuis De Koperhorst

De Koperhorst is een levendig ‘standalone’ woon-zorgcentrum midden in de wijk Schothorst te Amersfoort. Wij bieden diverse vormen van wonen en zorg waarbij leefplezier voorop staat! “Ik doe ertoe en ik hoor erbij” dat is waar we voor staan. De Koperhorst biedt wonen en (tijdelijke) zorg in een kleinschalige, persoonlijke setting met fijne deskundige medewerkers. We organiseren dagelijks uiteenlopende activiteiten waarbij onze dag gasten van de Koperwiek en ouderen vanuit de wijk(en) om ons heen altijd welkom zijn. De warmte en de sfeer zijn tot in alle hoeken van Schothorst bekend en dat koesteren we.

Om alvast een kijkje in de koperhorst te nemen klik hier

Klik hieronder om binnen de verschillende woonvormen een kijkje te nemen.

Groepswonen
Wonen met intensieve zorg
Extramuraal wonen
Logement

Werken bij

Als je kiest voor werken en leren in de Koperhorst, kies je voor mensenwerk. Wij Zijn een kleine en zelfstandige organisatie die volop in beweging is. De cliënt staat centraal. Een gastvrije omgeving waar zowel de cliënt als bezoeker en medewerker zich thuis voelt staat hoog in het vaandel.

Op onze website, onder het kopje vacatures staan de recente vacatures. Wil jij onze organisatie versterken, stuur ons dan je sollicitatiebrief en cv toe.

Contactpersoon

Afdeling P&O

Leren bij

De Koperhorst laat je graag kennismaken met één van de mooiste beroepen die er zijn.
Als leerling/ stagiaire in de zorg maak je deel uit van een klein zorgteam en leer je onder begeleiding zorg en ondersteuning te bieden aan onze cliënten. Binnen de Koperhorst zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden.

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats in een goede leer- en werkomgeving? Dan is een leer of stageplaats bij de Koperhorst, de juiste plaats! De Koperhorst biedt naast BBL leerplaatsen ook een reguliere BOL stage plaatsen voor allerlei niveaus en opleidingen.

Leerhuis de Koperhorst:
Zo heeft de Koperhorst in samenwerking met de School van Gezondheidszorg van MBO Amersfoort, een BOL onderwijsbedrijf voor de opleiding Helpende zorg en welzijn. Tijdens de opleidingsperiode in het onderwijsbedrijf van de Koperhorst maak je direct kennis met de praktijk binnen de ouderenzorg. Daarnaast krijg je iedere maand een stagevergoeding conform de CAO VVT voor de ge

Contactpersoon

Afdeling het leerhuis

Locaties

Stichting Verzorgingshuis De Koperhorst - Bezoekadres

Paladijnenweg 275
3813 KA  Amersfoort
Aantal vacatures: 2
Bekijk alle vacatures van Stichting Verzorgingshuis De Koperhorst
Verpleging, verzorging, thuiszorg
Paladijnenweg 275
3813 KA
 Amersfoort