Huize het Oosten

Huize Het Oosten is het landelijk centrum voor Vrijmetselaren, centraal in Nederland gelegen in een groene bosrijke omgeving. Het huis ligt in een mooi aangelegd park in Bilthoven op loopafstand van het station, busverbindingen en winkels. Vlakbij Huize Het Oosten ligt het Heidepark, een prachtig wandelgebied.

Huize Het Oosten biedt een aantrekkelijke woonomgeving voor senioren die zich kunnen vinden in de leefsfeer van de Vrijmetselarij. We bieden zorg en services thuis, in de huur- en koopappartementen. Wanneer dit niet meer toereikend is, bestaat er de mogelijkheid binnen Huize Het Oosten te verhuizen naar de intramurale verpleging en verzorging in De Rubenshof. Daarnaast bestaat de mogelijkheid onze dagopvang ‘De Appelhof’ te bezoeken.

Huize Het Oosten is een geestelijk stimulerende, harmonieuze en dynamische leefgemeenschap. 20 verschillende clubs; studie-, ontspanning en culturele clubs zorgen voor een eigentijds en levendig klimaat!

Ligging en bereikbaarheid

Huize Het Oosten ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation in Bilthoven en is ook goed bereikbaar met de bus. Komt u met de auto; op het terrein zijn er (gratis) parkeerplekken.

Voor een routebeschrijving, verwijs ik u naar de site van Huize Het Oosten.

Werken bij

“Huize Het Oosten is een bijzondere leefgemeenschap. Lijkt het je leuk om bij ons te werken en heb je een hart voor de zorg neem dan contact met ons op. Ook als je niet in het bezit bent van een specifiek diploma van en voor de zorg willen wij je graag leren kennen. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn: die zij er namelijk en wij vinden het leuk om dit met jou uit te werken.”

Leren bij

Huize Het Oosten is een kleinschalige zorginstelling. Hierdoor zijn onze zeer geliefde opleidingsplekken beperkt beschikbaar. Kijk op onze vacaturesite om te zien of er op dit moment opleidingsplaatsen beschikbaar zijn: https://huizehetoosten.nl/over-ons/werken-bij-huize-het-oosten/

Wat mag je van ons verwachten?

Uiteraard ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het woonplezier, kwalitatief goede zorg en het welzijn van onze bewoners. We zullen je intern opleiden en begeleiden en 1 dag per week volg je klassikaal onderwijs. In (ruim) 2 jaar tijd doorloop je het volledige programma, waarbij je op meerdere afdelingen binnen Huize Het Oosten komt te werken. Gedurende je opleiding leer je bij ons professionele zorg te verlenen aan bewoners waarbij we streven naar de best mogelijke persoonsgerichte zorg. Het zorgplan is het middel, de achtergrond, de wensen en de behoeften va

Webclip afbeelding
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Rubenslaan 1
3707 AM
 Bilthoven