Philadelphia Zorg

Philadelphia. Het beste uit elkaar.
Liefde, Lef en Meesterschap!

Het beste uit jezelf voor iedereen
Philadelphia ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking en helpt zo iedereen om het beste uit zichzelf te halen. De mensen die bij ons wonen, intensieve zorg krijgen of ambulante begeleiding. De mensen die komen logeren of hun dag zinvol willen invullen en steeds meer talenten ontdekken. Zich zo ontwikkelen of misschien wel leren werken en een baan vinden. Met al die mensen kijken wij graag naar mogelijkheden en naar kansen.

Onze missie en visie
‘Wij hebben mogelijkheden én beperkingen. Ieder van ons. Of we nou sterk zijn of slim. Man of vrouw. Jong of oud. Christen, moslim of hindoe. Of we nou hulp nodig hebben, of het helemaal zelf kunnen.

Wij hebben mogelijkheden. Ieder van ons. En net als alle andere mensen hebben we het recht om die mogelijkheden te ontwikkelen en te gebruiken. Om mee te doen in de maatschappij. Om onze grenzen op te zoeken en fouten te maken. Om dingen uit te proberen en risico te nemen. Want leven is groeien. En wij hebben recht op een eigen leven. Mét of zonder hulp. Het liefst zonder, maar als het niet anders kan, dan mét.

Wij hebben aandacht nodig. Ieder van ons. Aandacht van mensen die van ons houden. Die ons helpen als het nodig is. En ons loslaten als dat kan. Mensen met een hart, die weten wat ze doen. En op wie we kunnen vertrouwen. Die met ons genieten als we weer een stapje hebben gezet. En die dicht bij ons staan op momenten dat we dat nodig hebben.’

De toon van Philadelphia
Wij snappen dat mensen met een beperking soms zelf niet goed, of helemaal niet kunnen lezen. Toch schrijven wij zoveel als mogelijk vanuit de mens die wij ondersteunen. Omdat wij denken vanuit díe mens. Wij praten niet over jou, maar met jou. Dat is onze visie en dat zie je niet alleen terug op onze website, maar ook in onze visie op zorg.

Daarom hebben wij voor alle mensen die wij ondersteunen een zorgvisie opgesteld. Onze professionals brengen deze visie op maat elke dag met aandacht en plezier in de praktijk. Zo maken zij het beste uit jezelf waar. Voor henzelf en de mensen die zij dagelijks ondersteunen.

Toonaangevend en innovatief
Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Werken bij

Waarom werken bij Philadelphia?
Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Leren bij

Stages en leer-werkplekken
Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. 

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? 

Webclip afbeelding

Vacatures Philadelphia Zorg

Bekijk de 34 actuele vacatures van Philadelphia Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Philadelphia Zorg maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Wijersstraat 1
3811 MZ
 Amersfoort