AxionContinu

Wij zijn AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie. Onze focus ligt op hoogwaardige ouderenzorg en herstelgerichte zorg. Vanuit onze optimistische houding kijken we samen met cliënten naar de mogelijkheden nu, én in de toekomst.

Wij zijn AxionContinu. Optimisten in de zorg.

Als grootste regionale ouderenzorgorganisatie biedt AxionContinu vele mogelijkheden. Je kunt bij ons aan het werk in woonzorgcentra en verpleeghuizen, bij Revalidatie en Herstel en in de wijk. Samen met betrokken collega’s lever je mensgerichte, waardevolle zorg. We bieden een gezonde en stimulerende werkomgeving, waar je je vanuit eigen interesses, kwaliteiten en talenten verder kunt ontwikkelen.

Voor meer informatie: werkenbij.axioncontinu.nl

Werken bij

We bieden een werkomgeving met veel ruimte op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Ook kun bij AxionContinu rekenen op:
- Aandacht voor de werk- en privé balans.
- Naast het maandelijks salaris ontvang je jaarlijks in mei vakantiegeld (8% van jouw jaarsalaris) en in november een eindejaarsuitkering (8,33% van jouw jaarsalaris).
- Een salarisverhoging van 3% per 1 maart 2023.
- Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Fijn voor later!
- Binnen AxionContinu zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk. Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van onze cliënten en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.
- Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand, en een fietsvergoeding per werkdag voor medewerkers in de thuiszorg.
- Ons opleidingscentrum ‘De Verdieping’ biedt maar liefst 75 verschillende soorten opleidingen en trainingen.
- Gedurende het jaar laten wij op diverse manieren onze waardering voor jou als medewerker blijken. Denk bijvoorbeeld aan een teamuitje of een attentie ter gelegenheid van de dag van de Verpleging.
- En… wij verrassen je regelmatig met iets leuks!

Leren bij

Jezelf op professioneel gebied blijven ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel. AxionContinu biedt volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Ons opleidingscentrum in Utrecht biedt meer dan 75 verschillende soorten opleidingen, workshops en trainingen.

Vrijwilligers bij

Naast betaalde medewerkers werken er ook veel actieve vrijwilligers bij AxionContinu. De inzet van deze groep van circa 1.000 enthousiaste vrijwilligers geeft duidelijk een toegevoegde waarde aan de kwaliteit van zorg en welzijn. Vrijwilligers zijn onmisbaar op onze locaties. Zij helpen mee bij verschillende activiteiten, vaak in de recreatieve sfeer. Tevens vormen zij een schakel tussen de bewoners en de leefgemeenschap daarbuiten.

Wil je aan de slag als vrijwilliger bij AxionContinu? Bekijk dan meteen onze vacatures.

Webclip afbeelding

Vacatures AxionContinu (67)

Bekijk de 67 actuele vacatures van AxionContinu en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures maak een Vacature Alert aan.

Eerstelijnszorg
Geestelijke Gezondheidszorg
Revalidatie
Sociaal werk
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Overige werkvelden
Beneluxlaan 922
3526 KJ
 Utrecht