AxionContinu

Wij zijn AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie. Als iemand zorg nodig heeft, raakt dat zijn leven vaak op een overweldigende manier. Dat besef is leidend in ons denken en doen. Met de cliënt kijken we welke zorg en ondersteuning nodig is en hoe we dat samen kunnen organiseren. Onze passie: het bieden van waardevolle zorg door te denken in mogelijkheden. In wat er wél kan. Zo halen we het beste uit een situatie, zelfs als deze onomkeerbaar is.

We zijn opgewekte, positieve mensen. Een sterk team van bikkels! Bij ons is het glas altijd halfvol. Ook in situaties waarin het perspectief maar heel beperkt is. Dat is de manier waarop we naar ons werk, onze organisatie en naar de zorg als geheel kijken. Niet voor niets is ons motto: AxionContinu. Optimisten in de zorg.

Stel je eens voor dat mensen met een beperking door ziekte of ouderen over vijf jaar een stukje gelukkiger zijn geworden. En dat wij daar als AxionContinu een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd. Dat goede en passende zorg geen luxe meer is, maar de standaard. Dat we echt van betekenis zijn geweest voor de cliënten en hun naasten. Dat we vakkundig, met aandacht en plezier echt het verschil hebben gemaakt. Met onze diversiteit aan talenten en persoonlijkheden maken wij dit mogelijk.  

Spreekt dat jou ook aan? Sluit je dan aan bij dé regionale ouderenzorgorganisatie en ontdek jouw mogelijkheden bij AxionContinu.

Werken bij

We snappen dat jij je keuze voor een nieuwe werkgever niet alleen baseert op wat je maandelijks krijgt overgemaakt. Werken is leuk, maar het is ook belangrijk dat alles eromheen goed is geregeld! Daarom hebben we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden voor je op een rij gezet. Zo weet jij waar je voor kan kiezen.

- Je krijgt bij indiensttreding een contract voor bepaalde tijd (12 maanden). Bij goed functioneren zetten wij dit om in onbepaalde tijd.
- Naast het maandelijks salaris ontvang je jaarlijks in mei vakantiegeld (8% van jouw jaarsalaris) en in november een eindejaarsuitkering (8,33% van jouw jaarsalaris).
- Fijn als alles voor nu goed geregeld is, maar voor later wil je dat natuurlijk ook hebben. Begrijpelijk. Daarom zorgen we ook voor een goed pensioen. 
- We willen het mogelijk maken om samen goede en evenwichtige roosters vorm te geven. Werktijden bepaal je zelf in overleg met je team. Het uitgangspunt is dat je in staat wordt gesteld om, in overleg met je team en/of je directe collega’s, zelf invulling te geven aan het rooster en je werktijden.
- Expert worden in je vakgebied? Wij dragen graag bij aan het waarmaken van jouw ambities. Er zijn bij ons eigen Opleidingscentrum maar liefst 75 verschillende soorten opleidingen en trainingen om uit te kiezen.
- Op het werk maar ook daarbuiten maken we graag ruimte voor plezier. Van zomerbarbecue tot het kerstfeest, onze actieve personeelsvereniging organiseert ieder seizoen veel leuks te doen. We hechten ook grote waarde aan een goede samenwerking en positieve sfeer binnen de teams. Daarom stellen wij een budget beschikbaar waarmee je samen met je team eenmalig in een kalenderjaar een gezamenlijke activiteit kan organiseren waaraan zoveel mogelijk teamleden kunnen deelnemen.
- Even ‘quality time’ met je partner/gezin, maar ook even rust en ontspanning is belangrijk. Dat snappen we. Daarom krijg je bij ons 237,4 uur (6,5 week), hier gaan nationale feestdagen nog wel vanaf, 8% vakantiegeld en ontvang je één keer per jaar een vrijetijdsbudget van 150 euro waarmee je een activiteit mag declareren waar jij gelukkig van wordt!

Leren bij

We lopen voorop met ons eigen opleidingscentrum waar we allerhande opleidingen bieden aan zij-instromers en medewerkers die willen doorgroeien. Of je nu al langer werkt in de zorg en wilt doorleren óf graag een carrièreswitch wilt maken: AxionContinu heet jou graag welkom!

Vrijwilligers bij

Naast betaalde medewerkers werken er ook veel actieve vrijwilligers bij AxionContinu. Als vrijwilliger ontmoet je bijzondere mensen, die van jouw gezelschap genieten. Werken als vrijwilliger bij AxionContinu geeft je waardering, en levert fijn contact op met medevrijwilligers en medewerkers. 

Wil jij de zorg ondersteunen en als vrijwilliger aan de slag bij AxionContinu? Fijn! We kunnen jouw hulp als vrijwilliger goed gebruiken.

Webclip afbeelding

Vacatures AxionContinu

Bekijk de 1 actuele vacatures van AxionContinu en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van AxionContinu maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Geestelijke Gezondheidszorg
Revalidatie
Sociaal werk
Welzijn
Beneluxlaan 922
3526 KJ
 Utrecht