Zorggroep Charim

Ieder mens heeft dromen en verlangens. Zorggroep Charim wil deze voor ouderen helpen realiseren, met toegewijde zorg- en dienstverlening. Van welzijnsactiviteiten tot hospicezorg: door het grote aanbod is er binnen Charim altijd een juiste plek voor ieder individu. 

Totaalzorg

Ontstaan vanuit de plaatselijke kerken en gemeenten, geworteld in de lokale samenleving en verbonden met het christelijke geloof bied Charim zorg voor lichaam, geest én ziel. We noemen dit totaalzorg: zorg die verder gaat. Daarin onderscheidt Charim zich. Cliënten ervaren bij Charim veel aandacht voor zingevings- en levensvragen, christelijke feestdagen en activiteiten. En ook alle ruimte om zichzelf te zijn. Want bij Charim is iedereen welkom!

Toewijding

Charim telt vijftien locaties in de regio's Veenendaal en Zeist. Zo'n 1700 medewerkers en 1000 vrijwilligers zetten zich in om de naam van Charim - Hebreeuws voor 'toewijding' - in de praktijk te brengen voor ruim 1200 cliënten.

 

Werken bij

Zorggroep Charim als werkgever

Charim is een persoonlijke en betrokken werkgever. We stemmen het werk met aandacht af op de wensen en verlangens van jou als medewerker. Je mag bij ons zijn wie jij bent. We kennen je en we zien je. En we staan naast je, in zowel mooie als moeilijke periodes. Je kunt bij ons rekenen op goede arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden. We besteden ook veel aandacht aan het bieden van een prettige en veilige werkomgeving. 

Contactpersoon

Leren bij

Kom het Charim-team versterken!

Ga je graag aan de slag in de zorg en heb je nog geen opleiding? Jaarlijks volgen bij ons enkele tientallen jongeren en zij-instromers een BBL-traject. Je werkt een aantal dagen per week bij ons en gaat 1 dag per week naar school. Je verdient al direct een startsalaris. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Laat het ons weten en we gaan om tafel. 

Kies voor de mbo-opleidingen Verzorgende IG of Verpleegkunde

Je kunt bij ons een BBL-traject volgen voor de mbo-opleidingen Verzorgende IG of Verpleegkunde. Je krijgt bij ons een werkbegeleider voor ondersteuning en advies. Je draait direct mee in het team. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van onze cliënten. Wordt jij enthousiast van het leerwerktraject bij Charim? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijcharim.nl

Contactpersoon

Locaties

’t Boveneind

Prinses Christinaplantsoen 90
3905 JZ  Veenendaal

Amandelhof

Arnhemse Bovenweg 2
3708 AB  Zeist
Aantal vacatures: 1

Charim Revalidatie

't Holle Goed 2
3901 HB  Veenendaal

Charim Services (stafafdelingen)

Wiltonstraat 42
3905 KW  Veenendaal

Charim Thuiszorg Veenendaal

Kerkewijk 77
3901 ED  Veenendaal

D'n Aok

Palmengrift 653
3901 NS  Veenendaal

De Engelenburgh

Kerkewijk 77
3901 ED  Veenendaal

De Looborch

Woudenbergseweg 42
3701 BC  Zeist

De Meent

Grote Beer 10
3902 HK  Veenendaal

De Tollekamp

Dokter Wallerstraat 2
3911 ND  Rhenen
Aantal vacatures: 1

Dragonder

Pampagras 112-116
3905 SV  Veenendaal

Elim

Koenestraat 128
3958 XB  Amerongen

Groenewoude

Kersentuin 1
3931 SR  WOUDENBERG

Hospice De Wingerd

Koenestraat 128
3958 XB  Amerongen

Spathodea

Oranje Nassaulaan 7
3708 GB  ZEIST
Aantal vacatures: 1

Zorgroep Charim

Wiltonstraat 42
3905 KW  Veenendaal
Aantal vacatures: 2

Zorgwoning De Kleine Meent

Ruiterpad 6
3927 GZ  Renswoude
Bekijk alle vacatures van Zorggroep Charim
Verpleging, verzorging, thuiszorg
Wiltonstraat 42
3905 KW
 Veenendaal