GGz Centraal

Bij GGz Centraal helpen we mensen met ernstige, complexe psychische problemen. Thema’s als innovatie, leefstijl, herstelgerichte zorg en multidisciplinaire samenwerking kenmerken de zorg die we bieden. Vanuit verschillende werklocaties werken wij samen met bijna 3.000 collega’s.

Dat maakt het werk bij GGz Centraal uitdagend en waardevol, welke functie je ook hebt. Want of je nu werkt als begeleider, verpleegkundige of behandelaar: jouw bijdrage is belangrijk in het leveren van de beste zorg aan onze patiënten.

Met elkaar werken aan de ggz van nu én morgen

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land. Samen met bijna 3.000 collega’s behandelen we kinderen, volwassenen en ouderen met een kwetsbaarheid voor psychiatrische aandoeningen en ondersteunen ze bij hun herstel. Ons werkgebied strekt zich uit over Gooi en Vechtstreek, Amersfoort e.o., Flevoland en Veluwe en Veluwe Vallei. 

Voor jou als ggz professional hebben we volop carrièremogelijkheden. Hoe wil jij jouw loopbaan vormgeven?

Meer weten over GGz Centraal? Bekijk www.werkenbijggzcentraal.nl.

Werken bij

Waarom werken bij GGz Centraal
Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. We zijn een grote organisatie, met verschillende werklocaties en een grote diversiteit aan specialismen en zorgprogramma’s. Daardoor kunnen we inspelen op jouw huidige én toekomstige ontwikkelwensen, een uitdagende functie-inhoud en op een woon-werkafstand die in balans is. We zien wie je bent en wat je kan. En we werken hard, mét ons hart.

Leren bij

Kennis delen en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke onderwerpen binnen GGz Centraal. We bieden je dan ook volop de mogelijkheid om opleidingen te volgen tot specialist in de ggz. Zo werken we aan de ggz van nu én morgen.

Vacatures GGz Centraal

Bekijk de 232 actuele vacatures van GGz Centraal en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van GGz Centraal maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Utrechtseweg 266
3818 EW
 Amersfoort