ZorgSpectrum

ZorgSpectrum biedt in Nieuwegein, Houten en Vianen ondersteuning aan mensen die als gevolg van een chronische aandoening beperkingen ervaren in het dagelijks leven. Samen met hen willen we hun kwaliteit van leven versterken door de ziektelast te verminderen.

ZorgSpectrum biedt gespecialiseerde zorg en behandeling voor mensen met chronische ziekten als dementie, hart- en vaatziekten, Parkinson, MS en ALS. Dit kan ouderen treffen, maar ook mensen van middelbare leeftijd. Voor beide groepen zijn we er.

Cliënten bepalen, samen met hun naasten, welke hulp en ondersteuning zij nodig hebben in de fases van hun aandoening. De verschillende fases van hulpvraag van onze cliënten zijn leidend voor het Spectrum aan zorg dat wij bieden.

Onze gespecialiseerde zorg en behandeling bestaat uit begeleiding bij chronische ziekten, verpleging en verzorging, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie en dieetadvies. Dit kan bij ons in één van onze zorglocaties of bij cliënten thuis.

Persoonsgericht, Vakkundig, Samen en Veilig zijn hierbij onze kernwaarden. Dat geldt voor ons werk met onze cliënten en voor de samenwerking met collega's, vrijwilligers en (zorg)partners.

Werken bij ZorgSpectrum
Wie we als ZorgSpectrum zijn en hoe we onze cliënten kunnen ondersteunen, wordt sterk beïnvloed door alle mensen die hier werken. Jij bent dus belangrijk en daarom willen we hier graag ruim baan maken voor jou. We bieden je prima arbeidsvoorwaarden, zoals uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, een goede sfeer en een hecht team. Je bent hier welkom.

Voor meer informatie over werken bij ZorgSpectrum kan je altijd contact opnemen met Lydia Potuijt, Kirsten van Bijsteren of Mirjam van Tuil van de afdeling HR en Werving op telefoonnummer 030-6007140 of stuur een mail naar sollicitatie@zorgspectrum.nl.

Vacatures ZorgSpectrum

Bekijk de 69 actuele vacatures van ZorgSpectrum en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van ZorgSpectrum maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Archimedesbaan 18 A
3439 ME
 Nieuwegein