Pro Senectute

Pro Senectute - ‘voor de ouderdom’ - is een kwalitatief hoogwaardige zorgaanbieder met een rijke historie. Sinds 1922 biedt Pro Senectute huisvesting en zorg aan senioren met een brede maatschappelijke en culturele interesse. Pro Senectute voorziet in twee typen locaties: de woonlocatie en de zorglocatie.

Woonlocaties voor zelfstandig wonen met dienst- en zorgverlening naar wens zijn er in Amsterdam-Zuid, Den Haag, Lochem en Soest. In Haarlem zijn twee woonlocaties gelieerd aan Pro Senectute.

Zorglocaties voor verzorgd wonen en enkel toegankelijk voor senioren met een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) vindt u in Amsterdam, Bloemendaal, Doorn, Haarlem en Lochem.

Om in aanmerking te komen voor een appartement op een van de locaties is een lidmaatschap als Vriend van de Vereniging nodig. In een kennismakingsgesprek wordt gekeken of de sfeer op de locaties en de leefstijl van de bewoners in lijn zijn met uw verwachtingen en belangstelling. Een gemeenschappelijke achtergrond maakt het eenvoudig om contacten te leggen en staat borg voor de harmonieuze woonomgeving die Pro Senectute haar bewoners wil bieden.

Werken bij

Pro Senectute biedt haar werknemers een inspirerende en sfeervolle werkomgeving. De fraaie locaties, de hoge ambities en de bijzondere doelgroep maken het werk plezierig en uitdagend. Als werkgever verwacht Pro Senectute van haar medewerkers persoonlijke aandacht voor bewoners en stelt zij hoge eisen wat betreft kwaliteit, zelfstandigheid en representatie. Daar tegenover staat dat Pro Senectute haar best doet om medewerkers een prettige en harmonieuze werkomgeving te bieden. Er is veel respect over en weer, waarbij een persoonlijke en correcte bejegening hoog in het vaandel staat.

Vacatures Pro Senectute

Bekijk de 8 actuele vacatures van Pro Senectute en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Pro Senectute maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Oranjelaan 7
3941 DR
 Doorn